Your location:Data recovery software>>Norwegian>stor sikkerhetsrisiko - Googles plan for Chrome-kapasitet har en stor sikkerhetsrisiko

Latest News

stor sikkerhetsrisiko - Googles plan for Chrome-kapasitet har en stor sikkerhetsrisiko

Author:fsadmin

Views:

stor sikkerhetsrisiko - Googles plan for Chrome-kapasitet har en stor sikkerhetsrisiko
Apple, Mozilla og Brave vil ikke at nettapper skal snakke direkte med USB-, Bluetooth- og NFC-maskinvare.
 
 
Angela
Google jobber for å øke kraften til nettlesere dramatisk. Det er ett stort problem: Planen kan skape nye sikkerhetsproblemer som undergraver nettet.
 
Internett har hatt en bemerkelsesverdig merittliste for å hindre angrep. Du kan vanligvis klikke på en kobling og stole på at nettleseren din vil beskytte deg. I motsetning til dette krever appbutikker konstant overvåking for å holde skadelig programvare unna telefon mens bekreftelsesdialogbokser står i veien for problemprogramvare på din PC.
 
For mer som denne store sikkerhetsrisikoen
Abonner på Now-nyhetsbrevet for redaktørenes valg av dagens viktigste historier.
En del av Googles plan lar nettlesere kommunisere direkte med maskinvareenheter gjennom USB-porter, og over trådløse Bluetooth- og NFC-koblinger. Denne nye klassen med webapp-teknologi, som inkluderer evner kalt Web USB, Web Bluetooth og Web NFC, kan tillate deg å installere et operativsystem på telefonen din, oppdatere kalkulatorens firmware, hente data fra sensoren til science fair-prosjektet og motta kontakt detaljer fra en venns telefon over NFC.
 
Risikoen er imidlertid betydelig. For eksempel brukes Bluetooth, USB og NFC for å koble maskinvaresikkerhetsnøkler til PCer og telefoner for sterk tofaktorautentisering. Så en fare er at hackere bruker et nettsted for å stjele innloggingsinformasjon. Web USB var faktisk et problem for maskinvaresikkerhetsnøkkelprodusenten Yubico, som måtte håndtere en alvorlig Web USB-sårbarhet i 2018.
 
 stor sikkerhetsrisiko Browser Wars-bilde
Google og Apple feider over fremtiden for nettet, og en serie ser på detaljene.
 
 
Web USB i en nettleser på en PC kan gjøre det lettere å programmere små Arduino-datamaskiner som er populære blant hobbysnekkere. Men hvis en ondsinnet webapp vellykket tar kontroll over Arduino, kan en hacker bruke USBs privilegerte status for å montere et nytt angrep rett tilbake på PC-en, noe Mozilla Chief Technology Officer Eric Rescorla kaller et "boomerang-angrep." Web USB ville bli utsatt for internett-enheter, som stemmemaskiner og insulinpumper som var designet for et mer beskyttet miljø, la han til.
 
Den nye webteknologien kan gjøre livet ditt enklere, spesielt hvis du bruker en Chromebook drevet av Googles Chrome OS. Men Google og allierte, som Intel, har ikke overbevist skeptikere om at teknologien ikke også vil gjøre livet enklere for skurkene. Og la oss innse det, vi har allerede mange sikkerhetsmessige bekymringer.
 
"Å aktivere mange funksjoner som standard som ikke brukes av flertallet av mennesker, virker som en risiko som ikke er verdt å ta," sier James Loureiro, direktør for britisk forskning for cybersecurity-firmaet F-Secure.
 
SIKKER BROWSING stor sikkerhetsrisiko
Safari 14 lar deg logge på nettsteder med ansiktet eller fingeren
Hvordan velge riktig VPN nå som du jobber hjemmefra
Google Chromes personvernendringer vil treffe på nettet senere i år
Google Chrome er verdens øverste nettleser. Slutt å gå glipp av de 7 beste verktøyene
Det er en bemerkelsesverdig holdning for Loureiro, en programmerer som generelt er imponert over nettlesersikkerhet. Mens vi snakket, prøvde han å teste en nettleser og prøvde å finne sårbarheter ved å dunke grensesnittene med tilfeldige data. Han ser native apps som den svake sikkerhetslenken. Etter å ha skrevet nettleserangrep for den høyprofilerte Pwn2Own-hackingkonkurransen, konkluderte han med at de beste nettleserbaserte angrepene faktisk gir kontrollen til innfødte apper med følsom sikkerhet.
 
Prosjekt Fugu stor sikkerhetsrisiko
Googles arbeid er en del av Project Fugu, et forsøk på å gjøre nettet mer dyktig, slik at det ikke blir formørket av apper som Instagram eller Apple News som kjører naturlig på din telefon eller PC. Google leder allierte som Microsoft og Intel. Mange nettutviklere er også ombord. Tanken er å la et klikk på nettet erstatte den relativt tungvinte prosessen med å finne, laste ned og installere vanlige apper som kjører innfødt på operativsystemer som Windows, MacOS, iOS og Android. Utviklere kan ha nytte av at de bare trenger å skrive en enkelt webapp i stedet for en håndfull native apps.
 
Fugu er mye bredere enn Web NFC, Web Bluetooth og Web USB. Men for å oppfylle det fulle potensialet, vil Fugu-fans måtte overtale skeptikere som Apple til å være med, og Apple er rett og slett frostig om noen av Googles planer. Sikkerhet og personvern er det viktigste.
 
Apple har også en interesse for native apps. Den har en enorm virksomhet som selger iPhones og er en stor fan av apper som kjører innfødt på dem. Disse appene hjelper ofte å holde folk i iPhone-brettet, og utviklerne betaler Apple opptil 30% av det de gjør på salg av appbutikker.
 
Googles sikkerhet fungerer stor sikkerhetsrisiko
Google, den fremste mester for dette kraftigere nettet, mener sikkerheten er godt i hånden. Den har også et stort marked å beskytte; Chrome-nettleseren utgjør 65% av bruken, og dominerer rivalene.
 
For å prøve å sikre Web USB og relaterte funksjoner

How do I quickly get back lost data ?

Step 1.Free download, and then Install Launch the Data Recovery software and then select lost data cause, and click the "Next" button

stor sikkerhetsrisiko - Googles plan for Chrome-kapasitet har en stor sikkerhetsrisiko

Step 2. Select the location C D F drive, sd card or external drive storage devices where you lost your data and click the "Scan" button. The software will start to scan your to find all of your lost files or data

stor sikkerhetsrisiko - Googles plan for Chrome-kapasitet har en stor sikkerhetsrisiko

Step 3. and then preview, you can click "Filter" or search the lost files after the scan, Click the "StartRecover" button to recover lost data.

stor sikkerhetsrisiko - Googles plan for Chrome-kapasitet har en stor sikkerhetsrisiko

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article