Your location:Data recovery software>>Finnish>suuri tietoturvariski - Googlen Chromen ominaisuuksia koskevalla suunnitelmalla on suuri tietoturvar

Latest News

suuri tietoturvariski - Googlen Chromen ominaisuuksia koskevalla suunnitelmalla on suuri tietoturvar

Author:fsadmin

Views:

suuri tietoturvariski - Googlen Chromen ominaisuuksia koskevalla suunnitelmalla on suuri tietoturvariski
Apple, Mozilla ja Brave eivät halua verkkosovellusten puhua suoraan USB-, Bluetooth- ja NFC-laitteisiin.
 
 
Angela
Google pyrkii lisäämään verkkoselainten tehoa dramaattisesti. On yksi iso ongelma: Suunnitelma voi luoda uusia tietoturvaongelmia, jotka heikentävät verkkoa.
 
Webillä on ollut merkittävä edistysaskeleiden torjunta. Voit yleensä napsauttaa linkkiä ja luottaa siihen, että selaimesi suojaa sinua. Sitä vastoin sovelluskaupat vaativat jatkuvaa seurantaa puhelimen haittaohjelmien pitämiseksi poissa, kun vahvistusvalintaikkunat estävät tietokoneesi ongelmaohjelmistoja.
 
Jos haluat enemmän kuin tämä suuri tietoturvariski
Tilaa Now-uutiskirje, joka tarjoaa toimittajillemme päivän tärkeimpiä tarinoita.
Yksi osa Googlen suunnitelmaa antaa selaimille mahdollisuuden kommunikoida suoraan laitteistojen kanssa USB-porttien kautta sekä langattomien Bluetooth- ja NFC-linkkien kautta. Tämä uusi luokka verkkosovellustekniikkaa, joka sisältää Web USB-, Web Bluetooth- ja Web NFC -ominaisuuksia, voisi antaa sinun asentaa käyttöjärjestelmän puhelimeesi, päivittää laskimen laiteohjelmiston, hakea tietoja tiedemessuhankkeen anturilta ja vastaanottaa yhteystietoja yksityiskohdat ystävän puhelimesta NFC: n kautta.
 
Riskit ovat kuitenkin huomattavat. Esimerkiksi Bluetoothia, USB: tä ja NFC: tä käytetään laitteiden suojausavaimien yhdistämiseen tietokoneisiin ja puhelimiin vahvan kaksikerroisen todennuksen aikaansaamiseksi. Joten yksi vaara on hakkerit, jotka käyttävät verkkosivustoa varastamaan kirjautumistietosi. Itse asiassa Web USB oli ongelma laitteistoturva-avainten valmistajalle Yubicolle, jonka piti käsitellä vakava Web USB -haavoittuvuus vuonna 2018.
 
 suuri tietoturvariski Browser Wars -kuva
Google ja Apple feudovat verkon tulevaisuutta, ja sarja tutkii yksityiskohtia.
 
 
Tietokoneen selaimen verkko-USB saattaa helpottaa harrastelijoiden suosimien pienten Arduino-tietokoneiden ohjelmointia. Mutta jos haittaohjelma ottaa onnistuneesti hallintaan Arduinon, hakkeri voi käyttää USB: n etuoikeutettua asemaa uuden hyökkäyksen asettamiseen takaisin PC: lle, jotain Mozillan teknologiajohtaja Eric Rescorla kutsuu "bumerangin hyökkäykseksi". Web-USB altistuu Internet-laitteille, kuten äänestyskoneille ja insuliinipumpuille, jotka on suunniteltu paremmin suojattuun ympäristöön, hän lisäsi.
 
Uusi verkkotekniikka voisi tehdä elämästäsi helpompaa, varsinkin jos käytät Chromebookia, jonka käyttöjärjestelmä on Googlen Chrome OS. Mutta Google ja liittolaiset, kuten Intel, eivät ole vakuuttaneet epäilijöitä, tekniikka ei myöskään tee pahojen ihmisten elämästä helpompaa. Ja katsokaamme sitä, että meillä on jo paljon turvallisuusongelmia.
 
"Monien sellaisten ominaisuuksien ottaminen käyttöön oletuksena, joita suurin osa ihmisistä ei käytä, vaikuttaa riskiltä, ​​jota ei kannata ottaa", sanoi James Loureiro, Yhdistyneen kuningaskunnan F-Securen tietoturvayrityksen tutkimuksen johtaja.
 
TURVALLINEN SEURAAMINEN suuri tietoturvariski
Safari 14 antaa sinun kirjautua verkkosivustoihin kasvoilla tai sormella
Kuinka valita oikea VPN nyt, kun työskentelet kotoa
Google Chromen tietosuojamuutokset tulevat verkkoon myöhemmin tänä vuonna
Google Chrome on maailman suosituin selain. Älä enää menetä sen 7 parasta työkalua
Tämä on merkittävä asenne Loureirolle, ohjelmoijalle, joka on yleensä vaikuttunut selaimen turvallisuudesta. Kuten puhuimme, hän kokeili sumea testata selainta ja yritti löytää haavoittuvuuksia viemällä sen käyttöliittymät satunnaisiin tietoihin. Hän näkee natiivisovellukset heikkona tietoturvalinkkinä. Kirjoitettuaan selainhyökkäyksiä korkean profiilin Pwn2Own-hakkerointikilpailuun, hän pääsi parhaisiin selainpohjaisiin hyökkäyksiin, jotka todella luovuttavat hallinnan natiiville sovelluksille, joilla on heikko turvallisuus.
 
Projekti Fugu suuri turvallisuusriski
Googlen työ on osa Project Fugu -yritystä, joka pyrkii tekemään verkosta entistä tehokkaampaa, jotta sitä ei varjoa sovellukset, kuten Instagram tai Apple News, jotka toimivat alkuperäisesti puhelimellasi tai tietokoneellasi. Google johtaa liittolaisia, kuten Microsoft ja Intel. Monet web-kehittäjät ovat myös mukana. Ajatuksena on antaa Web-napsautuksella korvata suhteellisen vaivalloinen prosessi löytää, ladata ja asentaa tavallisia sovelluksia, jotka toimivat alkuperäisissä käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, MacOS, iOS ja Android. Kehittäjät voivat hyötyä siitä, että heidän on kirjoitettava vain yksi verkkosovellus kourallisen natiivisovellusten sijasta.
 
Fugu on paljon laajempi kuin Web NFC, Web Bluetooth ja Web USB. Mutta voidakseen käyttää täysimääräistä potentiaaliaan, Fugu-fanien on pakotettava Apple-kaltaiset skeptikot liittymään mukaan, ja Apple on suorastaan ​​pakkasta joihinkin Googlen suunnitelmiin. Turvallisuus ja yksityisyys ovat sen tärkeimpiä huolenaiheita.
 
Apple on kiinnostunut myös natiivisovelluksista. Sillä on valtava liiketoiminta, joka myy iPhoneita, ja se on suuri fani sovelluksia, jotka käyttävät sitä alkuperäisesti. Nämä sovellukset auttavat usein pitämään ihmiset iPhone-kansiossa, ja kehittäjät maksavat Applelle jopa 30% siitä, mitä he tekevät App Store -myynnissä.
 
Googlen turvallisuustyö suuri tietoturvariski
Google, tämän tehokkaamman verkon tärkein mestari, uskoo, että turvallisuus on hyvin kädessä. Sillä on myös suuret markkinat suojeltavaksi; sen Chrome-selaimen osuus käytöstä on 65%, ja se hallitsee kilpailijoita.
 
Yrittää suojata Web USB ja siihen liittyvät ominaisuudet

How do I quickly get back lost data ?

Step 1.Free download, and then Install Launch the Data Recovery software and then select lost data cause, and click the "Next" button

suuri tietoturvariski - Googlen Chromen ominaisuuksia koskevalla suunnitelmalla on suuri tietoturvar

Step 2. Select the location C D F drive, sd card or external drive storage devices where you lost your data and click the "Scan" button. The software will start to scan your to find all of your lost files or data

suuri tietoturvariski - Googlen Chromen ominaisuuksia koskevalla suunnitelmalla on suuri tietoturvar

Step 3. and then preview, you can click "Filter" or search the lost files after the scan, Click the "StartRecover" button to recover lost data.

suuri tietoturvariski - Googlen Chromen ominaisuuksia koskevalla suunnitelmalla on suuri tietoturvar

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article