Your location:Data recovery software>Step>mk>Вратете ги податоците за дискот U пред да се презапише датотеката

Latest News

Вратете ги податоците за дискот U пред да се презапише датотеката

Author:fsadmin

Views:

Како да ги вратите податоците за дискот У? Кои се вообичаените методи?

Пред датотеката да биде препишана, може да се обнови на различни начини. Кои се вообичаените методи за обновување на податоците на дискот U?

Метод еден: Наједноставно и најдиректно е да се користи софтвер за обновување податоци за да се опорави. Денес, операциите за обновување на податоците се релативно едноставни, претворајќи комплексни операции кои некогаш беа недостижни во едноставни задачи што може да се завршат со неколку кликања на глувчето.

Метод 2: Враќање на податоците рачно. Професионалците ги обновуваат изгубените датотеки, партиции, итн со уредување на податоците во хексадецималниот сектор. Обичните корисници можат да купат услуги за обновување податоци и да им дозволат на професионалците да им помогнат да ги обноват податоците.

Метод 3: Пронајдете професионална компанија за обнова на податоци. Ако се појави сериозна физичка слабост во U-дискот и софтверот за обновување на податоците не може да се справи со тоа, можете да најдете професионална агенција за обновување на податоците за да најдете решение.

Упатство 1: Како да ги вратите изгубените податоци избришани и форматирани од У диск?

Овој туторијал опишува како да се користи софтверот Bplandatarecovery за да се преземат датотеки што биле случајно избришани или форматирани на дискот U. Овој туторијал е исто така применлив за случајот кога дискот U не може да се отвори и поттикнува за форматирање.

о

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article