Your location:Data recovery software>Step>ca>Restaureu les dades del disc U abans que se sobreescrigui el fitxer

Latest News

Restaureu les dades del disc U abans que se sobreescrigui el fitxer

Author:fsadmin

Views:

Com restaurar les dades del disc U? Quins són els mètodes habituals?

Abans que se sobreescriu el fitxer, es pot recuperar de diverses maneres. Quins són els mètodes habituals de recuperació de dades de disc U?

Mètode primer: El més senzill i directe és utilitzar programes de recuperació de dades per recuperar-se. Avui en dia, les operacions de programari de recuperació de dades són relativament simples, convertint les operacions complexes que abans eren inaccessibles en tasques senzilles que es poden completar amb uns quants clics de ratolí.

Mètode 2: restaureu les dades manualment. Els professionals recuperen fitxers perduts, particions, etc., editant les dades dels sectors hexadecimals. Els usuaris habituals poden comprar serveis de recuperació de dades i permetre als professionals ajudar-los a recuperar dades.

Mètode 3: Cerqueu una empresa professional de recuperació de dades. Si es produeix un error físic greu al disc U i el programari de recuperació de dades no el pot gestionar, podeu trobar una agència professional de recuperació de dades per trobar una solució.

Tutorial 1: Com recuperar les dades perdudes suprimides i formatades per disc U?

Aquest tutorial descriu com utilitzar el programari Bplandatarecovery per recuperar fitxers que s'han suprimit o formatat accidentalment al disc U. Aquest tutorial també s'aplica al cas en què el disc U no es pot obrir i demana el format.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article