Your location:Data recovery software>Step>ca>Recuperació de danys del sistema de fitxers de particions

Latest News

Recuperació de danys del sistema de fitxers de particions

Author:fsadmin

Views:

Com solucionar el problema de format quan el disc dur mòbil no es pot obrir?

Demaneu com reparar la partició formatada? La manera més senzilla és formatar. L’operació de format és molt senzilla, podeu utilitzar el format del sistema Windows, també podeu utilitzar l’operació Bplandatarecovery. Tot i això, abans de formatar, heu de confirmar que s'han recuperat les dades perdudes.

Feu clic amb el botó dret en la lletra de la unitat que representa el disc dur del mòbil a l'ordinador i, a continuació, seleccioneu l'opció "Format"; després, feu clic al botó "Iniciar" a la finestra emergent.

El disc dur mòbil no obrirà el format de forma demanada

Motius habituals perquè el disc dur mòbil no obri el format ràpid

Causa mòbil Hi ha moltes raons per a què el disc dur demani format, que pot ser un fracàs lògic o un error físic. Avui en dia, l’editor resumeix algunes de les raons més habituals i ofereix idees perquè tothom esbrini els motius i les solucions.

Danys del sistema de fitxers de particions: el sistema de fitxers és un mètode per emmagatzemar i organitzar dades, i proporciona un mecanisme per accedir a les dades subjacents. El sistema de fitxers divideix l’espai d’emmagatzematge del disc en diverses unitats i és l’encarregat de registrar a quins fitxers s’hi destinen aquestes unitats d’emmagatzematge. Si el sistema de fitxers està danyat, el sistema operatiu no podrà accedir a les dades de la partició. Atès que l'operació de format pot reconstruir el sistema de fitxers, quan la partició està danyada, el sistema sol demanar que s'ha de formatar.

Tipus de sistema de fitxers no compatible: L'ordinador no admet el tipus de sistema de fitxers del disc dur mòbil Per exemple, si el disc dur mòbil utilitza un tipus de sistema de fitxers Linux, com ara EXT4, el disc dur mòbil està connectat a l'ordinador de Windows. Se li demanarà el format. En aquest cas, podeu posar el disc dur mòbil a l’entorn de Linux per llegir les dades, o bé podeu utilitzar el programari Bplandatarecovery per llegir i escriure la partició EXT4 a Windows.

L'alimentació del port USB és insuficient: el disc dur mòbil, com el disc dur mecànic ordinari, es basa en el disc intern per llegir i escriure dades, i els requisits d'alimentació són relativament elevats. Si l’alimentació del port USB és insuficient o inestable, afectarà les operacions de lectura i escriptura normals i provocarà confusió de dades.

Funcionament inadequat: molts usuaris no fan clic a la icona de maquinari d'eliminació segura abans de treure el disc dur mòbil i, de vegades, s'elimina directament el disc dur mòbil quan el sistema no completa les operacions de lectura i escriptura. Pot comportar informació de directori de fitxers desordenat, desaparegut o danyat.

Sectors dolents del disc: Els sectors dolents del disc dur són zones del disc on no es poden realitzar operacions de lectura i escriptura normals Els sectors dolents produiran diversos problemes, com ara fallada de partició, pèrdua de particions i velocitat de disc dur. Etc

Resum

Quan es demana que el disc dur mòbil formateixi, si les dades són més importants, no formateu la partició ni realitzeu la comprovació del disc i altres operacions, El primer que s’ha de fer és la recuperació de dades. Seguiu pas a pas el tutorial anterior per recuperar els fitxers perduts. Si el disc dur mòbil té massa mals sectors i el programari no pot escanejar, podeu posar-vos en contacte amb l'equip d'experts de Bplandatarecovery per obtenir una solució.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article