Your location:Data recovery software>Step>ca>Recuperació de la partició després d’un error Ghost

Latest News

Recuperació de la partició després d’un error Ghost

Author:fsadmin

Views:

2. Recuperació de partició després d'un fantasma equivocat.

Quan s'utilitza un programari Ghost per restaurar el sistema, a causa d'errors operatius, de vegades es restaura de forma errònia el disc sencer a una partició gran. En aquest moment, a excepció de la partició recent restaurada que és la mida de tot el disc dur (unitat C), les altres particions ja han desaparegut. En aquest cas, també heu d'utilitzar el mètode per cercar la partició perduda. La diferència és que en aquest moment la taula de particions està lògicament intacta i sense errors. Per tant, en fer una cerca automàtica, Bplandatarecovery conservarà automàticament la gran unitat C que troba, i no es poden trobar altres unitats. Per tant, heu d'utilitzar el "Mode avançat" per cercar particions. Correspon a l'usuari decidir quina partició ha de restaurar. Les opcions de cerca són les mateixes que les descrites al punt 1 anterior.

Cal tenir en compte que després d'iniciar la cerca, Bplandatarecovery informarà immediatament del descobriment de la unitat C gran després de la recuperació d'errors. En aquest moment, no seleccioneu "reserva". Si seleccioneu "reserva", serà El mètode automàtic és el mateix, no podeu trobar altres particions a restaurar. Haureu de triar "Ignora" (o "Saltar") fins que trobeu altres particions que voleu recuperar i seleccioneu "Mantenir" quan els fitxers de la partició siguin correctes.

Una vegada finalitzada la cerca i trobades les particions D i E que cal recuperar, hi ha una cosa a tenir en compte en desar la taula de particions. Si utilitzeu Bplandatarecovery en un nou sistema Windows després de la recuperació accidental, el bloqueig de la pantalla blava del sistema o altres condicions anormals poden aparèixer immediatament després de desar la taula de particions. Això és normal, perquè després de guardar la taula de particions, la nova taula de particions ja no té la unitat C utilitzada pel sistema operatiu, cosa que significa que l’acció de guardar la taula de particions destrueix el sistema en funcionament. Com que el nostre propòsit és restaurar les dades d’altres unitats que no sigui la unitat C, i la unitat C actual afecta a altres unitats, no hi ha cap manera de retenir-la. Un cop destruït el sistema, heu de reinstal·lar el sistema operatiu, no proveu de reiniciar-lo, sinó reinstal·lar el sistema. Abans de reinstal·lar el sistema, heu de crear una nova unitat C. Podeu utilitzar el programari Bplandatarecovery per crear-lo i activar-lo o podeu crear-lo mitjançant el programa d'instal·lació del sistema. En aquest moment, hem de parar atenció, hem de crear la partició C i instal·lar el sistema a aquesta partició, no es pot equivocar. Si no esteu segur, copieu els fitxers recuperats a un altre disc dur abans de desar la taula de particions i, a continuació, torneu a instal·lar el sistema.

La taxa d'èxit de recuperació després de l'error Ghost està relacionada amb el tipus de sistema de fitxers de la unitat C. Si el disc C és en format FAT32, la taxa d’èxit de recuperació d’altres discos és molt alta, ja que s’utilitza FAT32 per ordre fins a final, i generalment no destrueix les dades d’altres discos. Si la unitat C està en format NTFS, la situació és més complicada després que la unitat C es restableixi a tot el disc dur per error. Com que l’ús de particions NTFS no s’arregla per començar del final al final, pot danyar les dades d’altres discos.

3. La partició està malmesa.

Si la partició no es perd, la partició es pot veure a "El meu ordinador" o "Gestió del disc". Tanmateix, quan es mostra com a "No formatat" o quan demana que s'hagi de formatar quan s'obre, l'atribut de partició es mostra com "RAW", o altres casos en què no hi ha fitxers visibles, cosa que indica que la partició està danyada. En aquest cas, heu d’utilitzar la funció “Recuperació d’arxius després d’un format incorrecte”. El mètode consisteix en seleccionar primer la partició a recuperar i, a continuació, fer clic al botó "Recupera el fitxer" de la barra d'eines, aparèixer el quadre de diàleg "Restaurar fitxer", seleccionar "Recuperació de fitxers després de format incorrecte" i seleccionar el tipus de sistema de fitxers abans del format. Podeu començar a cercar. La llista de fitxers cercats es mostrarà a la interfície principal un cop finalitzi la cerca, cada fitxer o directori té una casella de selecció al davant. Comproveu els fitxers que s'han de recuperar i, a continuació, feu clic al botó dret del ratolí per obrir un menú per copiar els fitxers a altres particions. Per obtenir instruccions detallades, consulteu el document d'ajuda del programari "Recuperació de dades de fitxers".

4. En una situació més complicada, la partició es perd i no es pot cercar.

Si utilitzeu diverses opcions de cerca i no podeu trobar la partició després de perdre la partició, vol dir que el sector d'arrencada de la partició s'ha fet malbé, cosa que fa impossible localitzar amb precisió la partició. En aquest cas, si voleu restaurar les dades, serà més problemàtic el seu funcionament.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article