Your location:Data recovery software>Step>ca>Potent recuperació per tipus de fitxer de disc U

Latest News

Potent recuperació per tipus de fitxer de disc U

Author:fsadmin

Views:

Recuperació de dades de disc U /

Tots els tipus

La recuperació de dades proporciona una potent funció de recuperació segons el tipus de fitxer, que es pot utilitzar en cas de cobertura de fitxers Restaurar eficaçment els fitxers descoberts. Els fitxers recuperats pel tipus de fitxer es troben al directori "Tots els tipus". Els fitxers recuperats amb aquest mètode s'anomenen per nombres i es col·loquen en diferents carpetes per tipus. Per exemple, els documents de Word se situaran a les carpetes doc i docx.

Els fitxers recuperats per tipus són el resultat de l'exploració en profunditat del programari del suport d'emmagatzematge. Si el fitxer perdut no es pot recuperar correctament segons el directori d'estructura original, l'usuari ha de veure "tots els tipus "Les dades", aquí és sovint l'última palla que salva la vida per recuperar dades de disc U!

Deseu el progrés de l'exploració

De vegades, hi ha molts fitxers a recuperar, i els fitxers perduts no es recuperen completament alhora, l'usuari pot desar el progrés de l'exploració, Per tant, no cal que el canvieu de nou la propera vegada que escanegeu de nou, estalviant temps.

Pas 6: comproveu els fitxers que s'han de restaurar i realitzeu la recuperació. El botó següent "copiarà aquests fitxers. Després de fer clic al botó "Següent", l'usuari pot configurar la carpeta de destinació per emmagatzemar fitxers, tal com es mostra a continuació:

Recuperació de dades del disc

Configuració Un cop finalitzada la carpeta de destinació, feu clic al botó "Següent" i la recuperació de dades començarà a realitzar l'operació de còpia de dades, com es mostra a la figura següent:

U recuperació de dades del disc

Feu clic a "Obrir carpeta" per obrir la carpeta de destinació; l'usuari pot veure els fitxers recuperats; feu clic al botó "Detalls" per veure la situació real de còpia de dades; feu clic al botó "Finalitzar" per completar aquesta vegada. Operació de recuperació de dades del disc U

Com es pot veure, la recuperació de dades proporciona una interfície d'operació a l'estil assistent, tot el procés de recuperació de dades és molt senzill, no requereix que l'usuari tingui massa experiència de recuperació de dades ni l'usuari necessiti Domineu molts coneixements bàsics en informàtica. Tot i que l’operació de recuperació de dades del disc USB és molt senzilla, encara recordem a la majoria d’usuaris que la recuperació de dades és un treball que s’ha de fer i els usuaris han de tenir molta cura en l’operació i el processament diari de dades i fer còpies de seguretat de dades importants per evitar pèrdues de dades.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article