Your location:Data recovery software>Step>ca>El disc U va desaparèixer sobtadament durant l'ús

Latest News

El disc U va desaparèixer sobtadament durant l'ús

Author:fsadmin

Views:

El disc U no pot obrir el procés de recuperació de dades

Els fitxers del disc U van desaparèixer sobtadament durant l'ús, crec que molts usuaris han trobat situacions similars, doncs, el disc U Què va passar quan el document va desaparèixer de cop? Es poden recuperar els fitxers que falten al disc USB? A continuació, l'editor us parlarà sobre com recuperar els fitxers que van desaparèixer sobtadament del disc de la U.

Quines són les raons habituals per les quals falten els fitxers del disc U?

A la societat moderna, el disc U és el dispositiu d'emmagatzematge de dades més comú.El disc U és lleuger, fàcil de transportar, i el plug and play pot ser útil en moltes ocasions i dispositius. Tot i així, a causa d’aquestes característiques del disc U, de vegades, el disc U tindrà alguns problemes: per exemple, els fitxers del disc comú desapareixen de sobte i desapareixen. Connecteu el disc U a l’ordinador i obriu el disc U. Els documents han desaparegut. Aquesta situació és relativament freqüent, però la causa d’aquest problema no es soluciona. L’editor aquí resumeix algunes de les raons més habituals de la vostra referència.

El fitxer està ocult: comproveu les propietats del disc U a l'ordinador. Si hi ha dades que ocupen espai, però el fitxer no es mostra, el fitxer pot estar ocult.

Pèrdua de fitxers: hi ha moltes raons per a la pèrdua de dades, com esborrar, formatar, virus informàtics, etc. Si trobeu que el fitxer s’ha perdut, atureu l’operació d’escriptura immediatament per evitar sobreescriure les dades perdudes.

El disc U està trencat: el disc U té una fallada física, com ara xip de memòria, control principal, etc.

Els fitxers del disc U falten del mètode de recuperació un: mostrar fitxers ocults, carpetes i unitats

Aquest mètode és adequat per recuperar fitxers ocults. Si els fitxers desapareguts al disc U no estan ocults, consulteu el Mètode 2 per recuperar els fitxers que falten; aquest tutorial utilitza el sistema Windows 10. El funcionament específic d’altres versions del Windows del sistema pot ser lleugerament diferent, però el mateix. Aquí no n’és un exemple.

El primer pas: connecteu el disc U a l'ordinador i, a continuació, feu doble clic a la icona "aquest ordinador" de l'escriptori per obrir l'explorador de fitxers.

Pas 2: Cerqueu la lletra de la unitat flash USB a l'explorador de fitxers i feu doble clic sobre la lletra de la unitat per obrir la unitat flash USB.

Pas 3: Feu clic a la pestanya "Veure" de la barra de menús i, a continuació, marqueu l'opció "Elements ocults".

Els fitxers del disc U falten mètode de recuperació 2: utilitzeu el programari de recuperació de dades del disc U per recuperar els fitxers perduts Si no està ocult, es pot suprimir per error. En aquest cas, podeu intentar utilitzar el programari de recuperació de dades per a la recuperació de fitxers. Aleshores, el fitxer del disc d'U desapareix, quin programari de recuperació de dades és millor?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article