Your location:Data recovery software>>ca>Programari de recuperació de particions

Latest News

Programari de recuperació de particions

Author:fsadmin

Views:

3. Recuperació de partició

En el procés d’ús de Bplandatarecovery, trobareu que Bplandatarecovery té la funció de recuperació de partició, com es mostra a continuació:

La cerca s’ha perdut. Partició

Introduïu l'operació de recuperació de particions

A continuació, apareixerà la finestra d'opcions per cercar la partició perduda, com es mostra a continuació:

Bplandatarecovery Cerqueu opcions de partició

En alguns casos, és molt convenient utilitzar la funció de recuperació de particions, la velocitat de recuperació és extremadament ràpida i es pot recuperar el disc original (cap còpia addicional de les dades recuperades), etc.

Tanmateix, la recuperació de particions té requisits més elevats per als usuaris i requereix una certa comprensió de la partició del disc dur original. Quan es tracta de la partició del sistema, s'ha de prestar atenció a l'inici del sistema i a altres qüestions. Els usuaris interessats podran consultar els documents d’ajuda en línia al lloc web oficial de Bplandatarecovery.

4. Edició manual del sector de recuperació de dades

Per a enginyers professionals de recuperació de dades, tot i que la funció de recuperació de dades del programari Bplandatarecovery ja és prou potent, Tanmateix, en alguns casos, de vegades és més convenient modificar directament els paràmetres i dades clau incorrectes del disc dur. Normalment, quan es fan operacions similars, s’utilitza generalment el programari d’eines WinHex. De fet, Bplandatarecovery proporciona la funció d’edició del sector, que també pot modificar directament les dades del disc dur, combinades amb les funcions de gestió de particions de Bplandatarecovery, etc., és més flexible que WinHe , Més convenient.

Seleccioneu el disc dur o la partició, feu clic al botó dret del ratolí, al menú de drecera, seleccioneu "obrir l'edició del sector de 16 sectors", com es mostra a continuació:

Ventilador Bplandatarecovery Edició de zones

Introduïu l'operació d'edició del sector i editeu directament les dades del disc dur

Correspondentment, el tauler d'edició del sector per a la partició o disc dur apareixerà a la dreta, de la manera següent Figura:

Panell d'edició del sector Bplandatarecovery

La interfície i el funcionament de l'edició del sector són similars a WinHex, i les funcions també són aproximadament les mateixes, però es combinen amb altres Bplandatarecovery Funció, més flexible i còmode d’utilitzar.

5. Recuperació del RAID del servidor

Bplandatarecovery admet la recuperació del raid del servidor, els usuaris poden utilitzar Bplandatarecovery per reorganitzar pràcticament Raid i després recuperar dades, com es mostra a continuació:

Recuperació RAID del servidor

Menú principal, configuració d'eines RAID virtual

Bplandatarecovery configura RAID virtual

Els usuaris poden afegir discs durs, configurar paràmetres com el tipus RAID i restaurar les dades després de formar un RAID virtual.

La recuperació de RAID és una operació relativament avançada. Els usuaris que no estiguin familiaritzats amb el RAID poden contactar amb l'equip d'experts de Bplandatarecovery per guiar de forma remota la recuperació de RAID.

6. Recuperació de dades de màquines virtuals

Les màquines virtuals s'utilitzen cada vegada més., Com s'utilitza Bplandatarecovery per recuperar les dades de les màquines virtuals? Potser penseu instal·lar Bplandatarecovery en una màquina virtual i després recuperar les dades ...

Però no és recomanable que ho feu: Aquest mètode no només és feixuc, sinó que a vegades és propens a altres problemes. El mètode senzill i eficaç és executar Bplandatarecovery en un ordinador real, i després carregar el fitxer de disc dur virtual de la màquina virtual. Després de carregar-lo, podeu restaurar les dades al disc dur virtual com el disc dur dur.

Com es pot carregar el disc dur virtual: menú principal, obrir el disc dur al fitxer de disc dur virtual, com es mostra a continuació:

Utilitzeu Bplandatarecovery per obrir el disc virtual

Després de carregar el disc dur virtual, podeu recuperar dades com un disc dur dur

Descarregueu ara Bplandatarecovery i experimenteu aquesta potent eina de recuperació de dades.

How do I quickly get back lost data ?

Step 1.Free download, and then Install Launch the Data Recovery software and then select lost data cause, and click the "Next" button

Programari de recuperació de particions

Step 2. Select the location C D F drive, sd card or external drive storage devices where you lost your data and click the "Scan" button. The software will start to scan your to find all of your lost files or data

Programari de recuperació de particions

Step 3. and then preview, you can click "Filter" or search the lost files after the scan, Click the "StartRecover" button to recover lost data.

Programari de recuperació de particions

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article