Your location:Data recovery software>Step>ba>Възстановяване на дял след Ghost грешка

Latest News

Възстановяване на дял след Ghost грешка

Author:fsadmin

Views:

2. Възстановяване на дял след грешка Ghost.

При използване на Ghost софтуер за възстановяване на системата, поради оперативни грешки, понякога целият диск погрешно се възстановява на голям дял. Понастоящем, с изключение на току-що възстановения дял, който е с размера на целия твърд диск (C устройство), другите дялове няма. В този случай трябва да използвате и метода за търсене на изгубения дял. Разликата е, че таблицата на дяловете в този момент е логично непокътната и без грешки. Следователно, при търсене по автоматичен начин, Bplandatarecovery автоматично ще запази голямото C устройство, което намери, и други дискове не могат да бъдат намерени. Следователно, трябва да използвате "Advanced Mode", когато търсите дялове. От потребителя зависи какъв дял трябва да възстановите. Опциите за търсене са същите като описаните в точка 1 по-горе.

Трябва да се отбележи, че след стартиране на търсенето, Bplandatarecovery незабавно ще докладва за откриването на големия C диск след възстановяване на грешки. В този момент, моля, не избирайте "Резервирайте". Автоматичният метод е същият, не можете да намерите други дялове, които да бъдат възстановени. Трябва да изберете „Игнориране“ (или „Пропускане“), докато намерите други дялове, които искате да възстановите, и да изберете „Запази“, когато файловете в дяла са правилни.

След като приключи търсенето и бъдат намерени дяловете D и E, които трябва да бъдат възстановени, има едно нещо, което трябва да се отбележи, когато запазвате таблицата с дялове. Ако използвате Bplandatarecovery в нова система Windows след случайно възстановяване, системният срив на синия екран или други необичайни условия могат да се появят веднага след запазване на таблицата с дялове. Това е нормално, тъй като след запазване на таблицата на дяловете, новата таблица на дяловете вече не използва C устройството, използвано от операционната система, което означава, че действието на запазване на таблицата с дялове унищожава работещата система. Тъй като нашата цел е да възстановим данните на други дискове, освен C устройството, а настоящото C устройство засяга други устройства, няма начин да ги запазим. След като системата бъде унищожена, трябва да преинсталирате операционната система, не се опитвайте да рестартирате, просто преинсталирайте системата. Преди да инсталирате отново системата, трябва да създадете ново устройство C. Можете да използвате софтуера Bplandatarecovery, за да го създадете и активирате, или можете да го създадете чрез инсталационната програма на системата. По това време трябва да обърнем внимание, трябва да създадем C дял и да инсталираме системата на този дял, не може да греши. Ако не сте сигурни, копирайте възстановените файлове на друг твърд диск, преди да запазите таблицата с дялове и след това инсталирайте отново системата.

Степента на успех при възстановяване след грешка на Ghost е свързана с типа файлова система на C устройство. Ако C дискът е във формат FAT32, степента на успех на възстановяване на други дискове е много висока, тъй като FAT32 се използва от началото до края и обикновено не унищожава данните на други дискове. Ако C устройството е във формат NTFS, ситуацията е по-сложна след възстановяването на C устройството на целия твърд диск по грешка. Тъй като използването на NTFS дялове не е фиксирано, за да се започне от началото до края, това може да повреди данните на други дискове.

3. Разделителят е повреден.

Ако дялът не е загубен, дялът може да се види в "Моят компютър" или "Управление на дискове". Въпреки това, когато той се показва като "Неформатиран" или подканя, че трябва да бъде форматиран, когато се отвори, атрибутът на дяла се показва като "RAW" или други случаи, в които не могат да се видят никакви файлове, което показва, че дялът е повреден. В този случай трябва да използвате функцията "Възстановяване на файл след неправилен формат". Методът е първо да изберете дяла за възстановяване и след това щракнете върху бутона „Възстановяване на файл“ на лентата с инструменти, изскачайте диалоговия прозорец „Възстановяване на файл“, изберете „Възстановяване на файл след неправилен формат“ и изберете типа файлова система преди форматиране Можете да започнете да търсите. Списъкът с търсените файлове ще бъде показан в основния интерфейс след приключване на търсенето. Всеки файл или директория има квадратче за отметка пред него. Проверете файловете, които трябва да бъдат възстановени, след което щракнете с десния бутон на мишката, за да изскочите меню, за да копирате файловете в други дялове. За подробни инструкции, моля, вижте документа за помощ на софтуера "Възстановяване на файлови данни".

4. В по-сложна ситуация дялът се губи и не може да бъде търсен.

Ако използвате различни опции за търсене и не можете да намерите дяла след загубата на дяла, това означава, че секторът за зареждане на дяла е повреден, което прави невъзможно точното разпознаване на дяла. В този случай, ако искате да възстановите данните, ще бъде по-неприятно да работите.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article