Your location:Data recovery software>Step>ba>Мощно възстановяване по U диск тип файл

Latest News

Мощно възстановяване по U диск тип файл

Author:fsadmin

Views:

Възстановяване на данни на диск

Всички видове

Възстановяването на данни осигурява мощна функция за възстановяване според типа на файла, която може да се използва в случай на покритие на файла Ефективно възстановяване на непокритите файлове. Възстановените файлове по тип на файла се поставят в директорията "Всички типове". Файловете, възстановени по този метод, се именуват по числа и се поставят в различни папки по тип, например, Word документи ще бъдат поставени в папките doc и docx.

Файловете, възстановени по тип, са резултат от задълбоченото сканиране на софтуера на носителя за съхранение. Ако загубеният файл не може да бъде възстановен успешно в съответствие с оригиналната структура на директорията, тогава потребителят трябва да прегледа „всички видове „Данните в“, тук често е последната животоспасяваща сламка за възстановяване на данни на U диск!

Запазване на напредъка при сканиране

Понякога има много файлове, които трябва да бъдат възстановени, а загубените файлове не се възстановяват напълно наведнъж, потребителят може да запази напредъка на сканирането, За да не е необходимо да преразглеждате следващия път, когато отново сканирате, спестявайки време.

Стъпка 6: Проверете файловете, които трябва да бъдат възстановени, и извършете възстановяване

След като намери файловете, които трябва да бъдат възстановени, потребителят може да провери файловете, които трябва да бъдат възстановени „Следващ бутон“ ще копира тези файлове. След като натисне бутона „Напред“, потребителят може да зададе целевата папка за съхранение на файлове, както е показано по-долу:

U възстановяване на данни на диска

Настройки След като целевата папка е завършена, продължете да щракнете върху бутона "Напред" и възстановяването на данни ще започне да извършва операцията за копиране на данни, както е показано на следната фигура:

U възстановяване на данни на диска

Кликнете върху "Отваряне на папка", за да отворите целевата папка, потребителят може да види възстановените файлове; щракнете върху бутона "Подробности", за да видите действителната ситуация при копиране на данни; щракнете върху бутона "Готово", за да завършите това Операция за възстановяване на данни на диск.

Както можете да видите, възстановяването на данни осигурява интерфейс за работа в стил на съветника, целият процес на възстановяване на данни е много прост, не изисква от потребителя прекалено голям опит за възстановяване на данни, нито потребителят се нуждае Овладейте много основни компютърни знания. Въпреки че операцията за възстановяване на данни на USB диск е много проста, все пак напомняме на повечето потребители, че възстановяването на данни е работа, която трябва да се свърши. Потребителите трябва да внимават при ежедневната работа и обработката на данни и да правят повече резервни копия на важни данни, за да избегнат загубата на данни.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article