Your location:Data recovery software>Step>ba>U диск изведнъж изчезна по време на употреба

Latest News

U диск изведнъж изчезна по време на употреба

Author:fsadmin

Views:

U дискът не може да отвори процеса на възстановяване на данни

Файловете в U диск изчезнаха по време на употреба, вярвам, че много потребители са срещали подобни ситуации, тогава U дискът Какво се случи, когато документът изчезна внезапно? Могат ли файловете, липсващи на USB диска, да бъдат възстановени? По-долу редакторът ще ви говори как да извлечете файловете, изведнъж изчезнали от U диска.

Кои са най-често срещаните причини, поради които файловете в U диска липсват?

В съвременното общество U дискът е най-често срещаното устройство за съхранение на данни. U дискът е лек, лесен за пренасяне, а включването и възпроизвеждането може да бъде полезно в много случаи и устройства. Въпреки това, поради тези характеристики на U диска, U диск понякога ще има някои проблеми от време на време. Например, файловете в общия U диск изведнъж изчезват и изчезват.Свържете U диска към компютъра и отворете U диска. Документите ги няма. Тази ситуация е сравнително често срещана, но причината за този проблем не е фиксирана. Редакторът тук обобщава някои от по-често срещаните причини за вашето справяне.

Файлът е скрит: Проверете свойствата на U диска в компютъра. Ако има данни, заемащи място, но файлът не се показва, тогава файлът може да бъде скрит.

Загуба на файлове: Има много причини за загуба на данни, като изтриване, форматиране, компютърен вирус и т.н. Ако установите, че файлът е загубен, спрете операцията за запис незабавно, за да избегнете презаписване на загубените данни.

U дискът е счупен: U дискът има физическа повреда, като чип на паметта, основно управление и др.

Файловете в U диска липсват метод за възстановяване едно: показване на скрити файлове, папки и устройства

Този метод е подходящ за извличане на скрити файлове Ако файловете, изчезнали в диска U, не са скрити, моля, вижте Метод 2, за да извлечете липсващите файлове; този урок използва системата Windows 10. Специфичната операция на други версии на Windows на системата може да е малко по-различна, но същата. Тук не е пример.

Първата стъпка: свържете U диска към компютъра, след което щракнете двукратно върху иконата "този компютър" на работния плот, за да отворите програмата за преглед на файлове.

Стъпка 2: Намерете буквата на USB флаш устройството в File Explorer и щракнете двукратно върху буквата на устройството, за да отворите USB флаш устройството.

Стъпка 3: Щракнете върху раздела „Преглед“ в лентата с менюта и след това поставете отметка в опцията „Скрити елементи“.

Файловете в U диска липсват Метод за възстановяване 2: Използвайте софтуера за възстановяване на данни на U диск, за да извлечете изгубените файлове

Ако файловете изчезнаха от U диска и Ако тя не е скрита, тя може да бъде изтрита по погрешка.В този случай можете да опитате да използвате софтуер за възстановяване на данни за възстановяване на файлове. Тогава файлът на U диск няма, какъв софтуер за възстановяване на данни е по-добър?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article