Your location:Data recovery software>Step>ba>Софтуер за възстановяване на дялове

Latest News

Софтуер за възстановяване на дялове

Author:fsadmin

Views:

3. Възстановяване на дял

В процеса на използване на Bplandatarecovery ще откриете, че Bplandatarecovery има функцията за възстановяване на дялове, както е показано по-долу:

Търсенето е загубено Раздел

Въведете операция за възстановяване на дял

След това прозорецът с опции за търсене на изгубения дял ще се появи, както е показано по-долу:

Bplandatarecovery Опции за търсене на дялове

В някои случаи е много удобно да използвате функцията за възстановяване на дяла, скоростта на възстановяване е изключително бърза и оригиналният диск може да бъде възстановен (няма допълнително копие на възстановените данни) и т.н.

Въпреки това възстановяването на дял има по-високи изисквания към потребителите и изисква определено разбиране на оригиналния дял на твърдия диск. Когато става въпрос за системния дял, трябва да се обърне внимание на стартирането на системата и други проблеми. Тази статия не отива по-нататък. Дискусия, заинтересованите потребители могат да видят онлайн помощните документи на официалния уебсайт на Bplandatarecovery.

4. Ръчно редактиране на сектора за възстановяване на данни

За професионални инженери за възстановяване на данни, въпреки че функцията за възстановяване на данни на самия софтуер Bplandatarecovery вече е достатъчно мощна, В някои случаи обаче понякога е по-удобно директно да промените грешните параметри и ключови данни на твърдия диск. Обикновено при извършване на подобни операции обикновено се използва софтуерният софтуер WinHex.Всъщност Bplandatarecovery осигурява функция за редактиране на сектора, която също може директно да променя данните в твърдия диск, комбинирана с функциите на Bplandatarecovery управление на дялове и др. , По-удобно.

Изберете твърдия диск или дяла, щракнете с десния бутон на мишката, в менюто с пряк път изберете "отворете 16-секторен редактиране на сектор", както е показано по-долу:

Вентилатор на Bplandatarecovery Редактиране на зони

Въведете операцията за редактиране на сектор и директно редактирайте данните от твърдия диск

Съответно, панелът за редактиране на сектора за дяла или твърдия диск ще се появи отдясно, както следва Фигура:

Панел за редактиране на сектор Bplandatarecovery

Интерфейсът и работата на секторното редактиране са сходни с WinHex, а функциите също са приблизително същите, но се комбинират с други Bplandatarecovery Функция, по-гъвкава и удобна за използване.

5. Възстановяване на RAID на сървъра

Bplandatarecovery поддържа възстановяване на сървъра Raid, потребителите могат да използват Bplandatarecovery за практическо реорганизиране на Raid и след това да възстановят данни, както е показано по-долу:

Възстановяване на RAID сървър

Главно меню, инструменти, настройване на виртуален RAID

Bplandatarecovery настройване на виртуален RAID

Потребителите могат да добавят твърди дискове, да задават параметри като тип RAID и да възстановяват данни след формиране на виртуален RAID.

Възстановяването на RAID е сравнително напреднала операция. Потребителите, които не са запознати с RAID, могат да се свържат с експертния екип на Bplandatarecovery за отдалечено ръководство за възстановяване на RAID.

6. Възстановяване на данни за виртуална машина

Виртуалните машини се използват все повече и повече.Как да използвате Bplandatarecovery за възстановяване на данните на виртуалните машини? Може да помислите да инсталирате Bplandatarecovery във виртуална машина и след това да възстановите данните ...

Но не се препоръчва да правите това.Този метод е не само тромав, но понякога е предразположен към други проблеми. Простият и ефективен метод е да стартирате Bplandatarecovery на истински компютър и след това да заредите файла на виртуалния твърд диск на виртуалната машина.След зареждането можете да възстановите данните във виртуалния твърд диск като нормален твърд диск. Bplandatarecovery поддържа всички основни формати на виртуалния твърд диск.

Как да заредите виртуалния твърд диск: главно меню, твърд диск - отворете файла с виртуален твърд диск, както е показано по-долу:

Използвайте Bplandatarecovery, за да отворите виртуалния диск

След като заредите виртуалния твърд диск, можете да възстановите данни като нормален твърд диск

Изтеглете Bplandatarecovery сега и изпитайте този мощен инструмент за възстановяване на данни.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article