Your location:Data recovery software>>ba>Визуализация на загубени данни

Latest News

Визуализация на загубени данни

Author:fsadmin

Views:

Ако откриете файла, който искате да възстановите, в резултатите от сканирането, как можете да разберете дали файлът може да бъде възстановен успешно? Това изисква използването на функцията за визуализация на файловете. Файловете, които могат да бъдат прегледани успешно, могат да бъдат възстановени 100% успешно.

Освен това, според вида на файла, сканирания файл, информацията за името на файла е загубена, за да определите дали това е файл, който трябва да бъде възстановен, и дали той може да бъде възстановен успешно, трябва да използвате прегледа на файла функцията.

Функцията за визуализация на файлове на Bplandatarecovery е много мощна и могат да бъдат визуализирани често срещани файлови формати като текст, снимки, офис документи, pdf, аудио и видео.

След като изберете файл в прозореца на файла за преглед, можете да отворите прозореца за преглед на файла, за да визуализирате файла по следните три начина.

1. Щракнете двукратно върху файла;

2. Щракнете двукратно върху миниатюрата на файла в долната част на интерфейса;

3 1. Щракнете с десния бутон на мишката и щракнете върху "Визуализация" в менюто за бърз достъп, което се появява.

В прозореца за преглед ще се покаже съдържанието на файла. Можете да проверите дали съдържанието на файла е правилно и да определите дали файлът може да бъде възстановен успешно. Следващите са резултатите от предварителния преглед на няколко файлови формати:

Визуализация на текста на Bplandatarecovery преглед

Преглед на резултата на текстов файл

Bplandatarecovery преглед на изображението

Визуализирайте резултатите от снимки, снимки, по-големи от 64k, ще имат водни знаци

Bplandatarecovery визуализация на текстови документи за визуализация

Резултати за визуализация на Word документ

p> Bplandatarecovery video preview

Преглед на видео файлове, възпроизвеждащият ефект е много добър!

Съвет:

По време на процеса на работа на прозореца за преглеждане на файлове, ще откриете, че текстовите и картинните файлове ще се показват автоматично в миниатюрите в долната част на интерфейса. Той се показва, така че при възстановяване на текстови файлове и файлове с изображения е много удобно да се преглед на файла, както е показано на следната фигура:

Bplandatarecovery thumbnail thumbnail

избран Когато файлът е във формат на текст или картина, прозорецът с миниатюри автоматично ще показва съдържанието на файла. Функцията за визуализация на файла на Bplandatarecovery е много мощна и лесна за използване, което може да помогне да се определи точно дали файлът може Успешното възстановяване е една от най-полезните функции при извършване на операции за възстановяване на данни.

Осем, копирайте файла

Bplandatarecovery завършва процеса на сканиране или потребителят е доволен от текущите резултати от търсенето, след като активно спрете процеса на сканиране, можете да сканирате резултатите В, изберете файловете, директории и т.н., които ще бъдат възстановени, и след това щракнете върху десния бутон на мишката, за да ги копирате в посочената папка, както е показано по-долу:

Bplandatarecovery copy files

След като изберете файл или папка, щракнете с десния бутон на мишката, за да го копирате в посочената папка, можете да изберете няколко файла и папки едновременно.

В предишната употреба ще намерите , Безплатната версия на Bplandatarecovery по принцип няма ограничения за използването, но в тази стъпка, ако използвате безплатната версия на Bplandatarecovery, софтуерът ще изскочи следния прозорец за подкана да ви напомни да регистрирате софтуера.

Регистрирайте се за Bplandatarecovery

Безплатната версия на Bplandatarecovery може да копира само файлове, по-малки от 64K, така че при нормални обстоятелства, за да възстановите данни, трябва да закупите софтуер ,

Девет, стандартно издание и професионално издание, кое да избера?

Ако възстановявате данните само от време на време, по принцип няма да използвате Bplandatarecovery в бъдеще, а данните, които ще бъдат възстановени, не включват някакви специални обстоятелства. Можете да обмислите закупуването на стандартната версия. В други случаи, специални Ако сте професионалист по възстановяване на данни или управление на компютъра, се препоръчва да закупите професионалната версия директно по следните причини:

1. Функцията за възстановяване на данни на професионалната версия е по-мощна, а в някои случаи трябва да използвате Само професионалната версия може да възстанови данни;

2. Bplandatarecovery е не само софтуер за възстановяване на данни, но и супер инструмент на AllIn, с някои разширени функции в управление на дялове, архивиране и възстановяване и т.н. Поддържа се само професионалната версия;

3. Професионалната версия, надстроена от стандартната версия, е по-обезпокоителна поради проблеми като необходимостта от подмяна на заключването за криптиране и за това трябва да се харчат допълнителни пари и време.

How do I quickly get back lost data ?

Step 1.Free download, and then Install Launch the Data Recovery software and then select lost data cause, and click the "Next" button

Визуализация на загубени данни

Step 2. Select the location C D F drive, sd card or external drive storage devices where you lost your data and click the "Scan" button. The software will start to scan your to find all of your lost files or data

Визуализация на загубени данни

Step 3. and then preview, you can click "Filter" or search the lost files after the scan, Click the "StartRecover" button to recover lost data.

Визуализация на загубени данни

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article