Your location:Data recovery software>>ba>Опции за възстановяване на данни

Latest News

Опции за възстановяване на данни

Author:fsadmin

Views:

Три, опции за възстановяване

В предишната стъпка, независимо дали искате да възстановите данните в дяла или данните в целия твърд диск, щракнете върху елемента от менюто за бърз достъп "Изтриване или форматиране" След възстановяване на файла прозорецът с опции за възстановяване ще се появи, както е показано на следната фигура:

Bplandatarecovery започва сканиране

Прозорецът с опции за възстановяване

< />

Можете да видите, че има "Възстановяване на изтритите файлове", "Пълно възстановяване", "Допълнително сканиране на известни типове файлове" и три опции (напредъкът на зареждане на сканирането ще бъде обсъден по-късно).

Тези три опции всъщност са три начина за сканиране на носители за съхранение, като твърди дискове и дялове при възстановяване на данни.

Възстановяване на изтрити файлове

Много бързо е. Недостатъкът е, че е подходящ за ситуацията, когато файлът току-що е изтрит и не са записани нови данни. Ефектът за възстановяване не е добър.

Този режим сканира само информационната част на директорията на файловата система на дяла. Като цяло 100G твърд диск може да бъде сканиран за около 10 секунди. Тъй като само информационната част от информационната част на файловата система на дяла се сканира, Подходящ за прости ситуации за възстановяване на данни.

Пълно възстановяване

Скоростта на сканиране е бавна, но ефектът на възстановяване е много добър, подходящ за възстановяване на данни в повечето случаи.

Този метод на сканиране не само сканира информационната част от файловата система на дяловете, но също така анализира частта с данни в системата на дялове, доколкото е възможно, за да намери възможна ценна информация за данните, така че нейната Ефектът на възстановяване е много добър, стига данните да не бъдат презаписани, надеждата за успешното възстановяване на данните е много голяма. Съответно този метод на сканиране отнема повече време от сканиране само на информацията в директорията, част от файловата система на дяла - възстановяване на изтритите файлове Има още много начини.

Допълнително сканиране на известни типове файлове

Скоростта на сканиране е бавна, а твърдият диск и дяловете са повредени до голяма степен, което често може да постигне по-добри резултати за възстановяване.

Този метод на сканиране, някои софтуер за възстановяване на данни, наречен универсално възстановяване, всъщност сканира дяла или твърдия диск от началото до края, като съответства на информацията за заглавката на файла от типа на файла. Обикновено това е непрекъснат носител за съхранение (като карта с памет в цифрова камера). Ефектът на възстановяване е по-добър. Също така има значение за обикновените твърди дискове и други носители за съхранение. Втората причина е, че цялото пространство за съхранение на данни се сканира, което е по-бавно. Третата е, че ефектът от възстановяването на големи файлове е по-малък, защото вероятността от непрекъснато съхранение на големи файлове е по-малка. След като проверите опцията „Допълнително сканиране на известни типове файлове“, щракнете върху бутона „Избор на тип файл“ отдясно, за да посочите типа на файла, който искате да възстановите в изскачащия прозорец, както е показано по-долу:

Типове файлове, които трябва да бъдат възстановени

Тук има стотици файлови типове. По принцип типовете файлове, с които често влизате в контакт са всички тук. По подразбиране всички те са проверени. Можете просто да проверите Типовете файлове, които трябва да бъдат възстановени, могат да опростят резултатите за възстановяване на „всички видове“.

Предложени опции

По подразбиране се проверяват и трите опции за възстановяване (в някои случаи Bplandatarecovery автоматично блокира „Възстановяването е изтрито“ Изборът на опция „Файл“, който е оцветен в сиво, не може да бъде проверен, тъй като понякога този метод на сканиране е безсмислен), в повечето случаи това е най-добрият избор, препоръчително е да приемете.

Всъщност, когато са избрани и трите опции, процесът на сканиране на Bplandatarecovery данните всъщност е такъв:

1. Използвайте „Възстановяване на изтритите "Файл" режим, бързо сканиране на твърдия диск или дял;

2. След приключване на предишното сканиране, извършете "пълно възстановяване" и "допълнително сканиране на известни типове файлове" два режима на сканиране ;

В допълнение, Bplandatarecovery има и следните функции при възстановяване на данни. Ще го обясним по-късно:

1. Резултатът от сканиране на DiskGeniu е WYSIWYG означава, че по време на сканиране сканираните файлове, директории и друга информация се показват за справка на потребителя;

2. Потребителят може да спре или спре процеса на сканиране по всяко време и след това да прегледа Визуализирайте текущите резултати от сканиране и визуализирайте сканираните файлове, за да решите дали да продължите сканирането; Директно четете напредъка и резултатите от сканирането, като спестявате максимално време за сканиране.

How do I quickly get back lost data ?

Step 1.Free download, and then Install Launch the Data Recovery software and then select lost data cause, and click the "Next" button

Опции за възстановяване на данни

Step 2. Select the location C D F drive, sd card or external drive storage devices where you lost your data and click the "Scan" button. The software will start to scan your to find all of your lost files or data

Опции за възстановяване на данни

Step 3. and then preview, you can click "Filter" or search the lost files after the scan, Click the "StartRecover" button to recover lost data.

Опции за възстановяване на данни

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article