Your location:Data recovery software>Step>ba>Неформатиран инструмент за възстановяване на файлове

Latest News

Неформатиран инструмент за възстановяване на файлове

Author:fsadmin

Views:

Като често използван инструмент за възстановяване на файлове, Bplandatarecovery опростява процеса на възстановяване непрекъснато, като позволява на потребителите на Xiaobai да овладеят основните за кратко време. Сега нека представим подробно как да използваме Bplandatarecovery за извършване на случайно изтриване, форматиране и възстановяване на файлове, където дялът не може да бъде отворен. Този урок използва безплатната пробна версия на Bplandatarecovery, изтеглена от официалния уебсайт. Специфичният процес на възстановяване е както следва:

Стъпка 1: Стартирайте софтуера Bplandatarecovery.

След изтеглянето на софтуера това е компресиран пакет. Трябва да го декомпресирате, за да стартирате софтуера. Щракнете двукратно върху приложението Bplandatarecovery, за да отворите софтуера. Ако не разархивирате, някои функции на софтуера няма да работят правилно.

Софтуер за възстановяване на файлове

Стъпка 2: Изберете дяла, където файлът трябва да бъде възстановен, и след това щракнете върху бутона „Възстановяване на файл“ на лентата с инструменти.

Първо, дисковете, които трябва да определят липсващите данни, могат да бъдат показани в софтуера. Ако дискът не се показва в софтуера, можете да опитате да го свържете отново; ако той все още не е разпознат, вероятно дискът има физическа повреда, тогава софтуерът не може да бъде възстановен и трябва да се свържете с онлайн услугата за клиенти за решение.

Софтуер за възстановяване на файлове

Стъпка 3: Щракнете върху бутона "Старт", за да започнете сканиране и анализ.

За опциите за възстановяване Xiaobian препоръчва да сканирате според настройките по подразбиране на софтуера, тъй като настройките по подразбиране са оптималната схема за сканиране след цялостен анализ на софтуера, който може да гарантира, че повечето случаи са оптимални. Ефект на възстановяване.

Софтуер за възстановяване на файлове

Стъпка 4: Визуализирайте изгубените файлове.

Потребителите могат да преглеждат данните, показани в резултатите от сканирането, по всяко време. Изберете файл от дясната страна на софтуера, можете да видите миниатюрата на файла под софтуера; ако щракнете двукратно върху файла, можете да отворите прозореца за преглед на файла, показан на фигурата по-долу, в този момент можете да видите цялото съдържание на файла. Визуализирайки файла, можете точно да намерите файла, който трябва да бъде възстановен, и да проверите дали файлът е повреден.

Софтуер за възстановяване на файлове

Стъпка пета: Копиране на файлове.

Ако искате да завършите възстановяването на файл, първо трябва да копирате данните в резултата от сканиране. Проверете файловете или папките, които трябва да бъдат възстановени, щракнете с десния бутон на мишката и изберете "Копиране в определена папка", както е показано на фигурата по-долу. След това софтуерът ще изскочи прозорец за потребителя, който да зададе целевия диск, за да запише възстановените файлове. След като копието на файла приключи, процесът на възстановяване приключи.

Софтуер за възстановяване на файлове

Често задавани въпроси за софтуера за възстановяване на файлове

Има ли безплатна пробна версия на софтуера за възстановяване на данни? Мога ли да го пробвам преди да купя?

Преди да закупите софтуера, можете да изпробвате всички функции на софтуера безплатно. Безплатната пробна версия може да сканира загубените данни като регистрираната версия и след това, като визуализирате файла, можете да прецените дали файлът може да бъде възстановен нормално. Ето защо, преди да купите, можете напълно да разберете степента на възстановяване на данни.

Могат ли файловете, показани в резултата от сканиране, да бъдат копирани в дяла, където данните се възстановяват?

Не. Възстановените данни трябва да бъдат копирани на други дискове, за да се предотврати презаписването на данните. И преди да бъдат възстановени данните, е забранено да се записват данни на диска или дяла, където данните се губят.

Bplandatarecovery пусна нова версия, мога ли да я актуализирам безплатно?

Да. Просто изтеглете най-новата версия от уебсайта Bplandatarecovery.

Визуализацията на данните в резултата от сканирането не бе успешна, какво се случи? Могат ли файловете да бъдат възстановени?

Възможните причини за неуспех на визуализацията на файла са: файлът е повреден и файлът не поддържа преглед. Можете да направите екранна снимка или да направите снимка на подкана за грешка и след това да я изпратите до онлайн услугата за клиенти, за да определите дали файлът може да бъде възстановен нормално.

Резюме

Горното въведение е за софтуера за възстановяване на файлове и за това как да извършите случайно изтриване и възстановяване на форматирани файлове. В бъдеще ще срещна загуба на данни. Проблеми, можете да възстановите данните по подреден начин. Софтуерът за възстановяване на данни е мощен и има добър ефект на възстановяване, но това не означава, че можете да изтеглите изгубените файлове 100% по всяко време. Следователно, когато откриете, че файлът е изгубен, трябва незабавно да спрете всички операции по записване, за да предотвратите унищожаването на загубения файл. В допълнение, редакторът напомня на всички, че въпреки че възстановяването на файлове е лесно, важните данни все още трябва да бъдат архивирани. И накрая, ако имате някакви проблеми в процеса на възстановяване на данни, можете да проверите други уроци на официалния уебсайт на Bplandatarecovery или да се свържете с онлайн услугата за клиенти.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article