Your location:Data recovery software>Step>ba>Не може да се отвори дял, предложете да форматирате как да възстановите файловете

Latest News

Не може да се отвори дял, предложете да форматирате как да възстановите файловете

Author:fsadmin

Views:

Урок за възстановяване на файлове 2: Не можете да отворите подкана за дял Как да възстановите файловете след форматиране?

Невъзможността за отваряне на дяла е един от най-често срещаните проблеми със загубата на данни. Дялът става RAW и не може да бъде отворен. Обикновено дялът е повреден, но файловете вътре не се губят. Щракнете двукратно върху дяла в диспечера на ресурси и възстановяването на системата изисква съобщение за грешка.Чести подсказки за грешка са:

Недостъпни. Файлът или директорията са повредени и нечетливи

Трябва да го форматирате, преди да използвате диска в устройството. Искате ли да го форматирате?

Дискът в устройството не е форматиран. Искате ли да го форматирате сега?

Недостъпно. Този том не съдържа разпозната файлова система. Моля, уверете се, че всички заявени драйвери на файловата система са заредени и че силата на звука не е повредена.

Недостъпно. Грешка в параметъра

В такива случаи трябва да затворите директно прозореца за подкана за грешка и да не форматирате дяла в паника. Операцията за форматиране често ще повлияе на крайния ефект на възстановяване и сериозно ще доведе до възстановяване на данните според оригиналната структура на директория. Сега нека разгледаме как да възстановим загубените файлове от неотваряеми дялове.

Първата стъпка: стартирайте софтуера Bplandatarecovery, изберете недостъпен дял и след това щракнете върху раздела "Преглед на файлове", както е показано по-долу.

В някои случаи загубените файлове могат да се показват директно в софтуера. Ако можете да видите файловете, след това копирайте директно файловете, за да завършите процеса на възстановяване. Ако не можете да видите данните, моля продължете.

Възстановяване на файлове

Освен това, ако дялът е във формат NTFS, преди да бъде повреден, можете също да опитате функцията „Smart Load Current Partition“, тъй като има много случаи , Тази функция може директно да изброява липсващите файлове според оригиналната структура на директория и процесът на зареждане е много бърз. Ако данните могат да бъдат изброени директно, просто копирайте необходимите файлове.

Възстановяване на файлове

Стъпка 2: Изберете дяла, който подканва за форматиране в софтуера Bplandatarecovery, и след това щракнете върху бутона „Възстановяване на файл“, както е показано по-долу:

Възстановяване на файлове

Стъпка 3: Изберете опцията „Пълно възстановяване“ и след това щракнете върху бутона „Старт“.

Ако дялът е силно повреден, се препоръчва да проверите и опцията "Допълнително сканиране на известни типове файлове", така че софтуерът да извърши дълбоко сканиране, за да възстанови колкото се може повече файлове.

Възстановяване на файлове

Стъпка четвърта: Визуализация и възстановяване на файлове.

Визуализирайте файла, за да намерите файла, който искате да възстановите, след това копирайте файла в друг дял, за да завършите възстановяването.

Възстановяване на файлове

Обобщение

Как да възстановите загубените файлове? Според горния метод можете лесно да възстановите загубените файлове като изтриване, форматиране и отваряне на дял. Независимо дали става въпрос за компютърен твърд диск, мобилен твърд диск, U диск или карта с памет, можете да възстановите загубените файлови данни според метода на този урок. Въпреки че възстановяването на загубени файлове е сравнително лесно, все пак трябва да архивирате данните си навреме, за да избегнете загуба на данни. За повече информация относно възстановяването на данни и архивирането на данни, моля, проверете онлайн урока или се свържете с онлайн услугата за клиенти.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article