Your location:Data recovery software>Step>ba>Неволно изтрити стъпки за възстановяване на файлове

Latest News

Неволно изтрити стъпки за възстановяване на файлове

Author:fsadmin

Views:

Възстановяване на файлове

Файловете са изтрити случайно, кошчето е изпразнено или е форматиран дялът на твърдия диск Как да възстановим файловете без архивиране на данни? Не знаете ли как да възстановите загубените файлове? Елате и гледайте, днес искам да споделя лесен и практичен метод за възстановяване на файлове!

Относно възстановяването на файлове

При ежедневната работа и проучване най-често използваният инструмент, който използваме, е компютър и голямо количество работа Или важни документи за учене, като снимки, видео, аудио, документи, имейли, приложения и т.н. Ако данните не са архивирани, за какво трябва да се притеснява потребителят? Страх от загуба на файлове!

Когато обикновено използвате компютъра си, можете случайно да изтриете важни файлове чрез ръчно плъзгане. Освен това има много фактори, които могат да причинят загуба на файлове, като повреда на вируса, преинсталиране на системата, форматиране, преразпределяне на твърд диск, бързо форматиране при отваряне на дял, загуба на дял, лоши сектори на диска и физическа повреда на твърдия диск.

Добрата новина е, че в много случаи могат да бъдат възстановени загубените файлове! Възстановяването на файлове е процесът на възпроизвеждане на загубени файлове чрез определени технически средства. Благодарение на развитието на технологията за възстановяване на данни на пазара има много софтуерни програми, които предоставят функции за възстановяване на данни Обикновените потребители могат да използват този тип софтуер, за да извършват самостоятелно възстановяване на данни. След това препоръчвам полезен софтуер за възстановяване на файлове.

Безплатна пробна версия на софтуера за възстановяване на файлове

Bplandatarecovery е често използван вътрешен софтуер за възстановяване на данни, който предоставя функции за възстановяване на данни на професионално ниво за компютърни твърди дискове и други Файлове, изгубени случайно изтрити и форматирани на мобилни устройства, имат добър ефект на възстановяване на данни. Работата на софтуера е много проста и удобна. Потребителите трябва само да следват ръководството стъпка по стъпка, за да получат успешно изгубените файлови данни.

Можете да намерите официалния уебсайт на Bplandatarecovery, като търсите, потребителите могат да изтеглят безплатната пробна версия на софтуера безплатно. За първи път партньорите за възстановяване на данни могат да използват безплатната пробна версия на Bplandatarecovery.Сканирайки диска и визуализирайки файла, можете точно да знаете дали загубеният файл е възстановим. Ако сте доволни от резултатите от сканирането на пробната версия, можете да регистрирате софтуера и да възстановите загубените файлове.

Изтеглете безплатната пробна версия на Bplandatarecovery

Урок за възстановяване на файлове 1: Как да възстановите изтритите и форматирани загубени файлове?

Преди да започнете да използвате софтуера за възстановяване на файлове, първо можете да отворите кошчето, за да проверите дали изтритите по погрешка файлове са тук. Всички знаем, че Windows временно ще постави изтритите файлове на твърдия диск в кошчето за отпадъци. Ако кошчето не е изпразнено, можете директно да възстановите файловете до първоначалното място.

Възстановяване на файлове

Ако кошчето е изпразнено, файлът се изтрива чрез Shift + Delete или данните се форматират, тогава как да възстановите загубеното Ами файловете? Ето как да възстановите случайно изтритите и форматирани загубени файлове едновременно.

Стъпка 1: Стартирайте Bplandatarecovery софтуер.

След като изтеглите софтуера на официалния уебсайт на Bplandatarecovery, трябва да го разархивирате и след това щракнете двукратно върху приложението Bplandatarecovery, за да стартирате софтуера.

Възстановяване на файлове

Стъпка 2: Намерете и изберете дяла на загубените данни в софтуера Bplandatarecovery и след това щракнете върху бутона „Възстановяване на файл“ на лентата с инструменти, Както е показано по-долу.

Възстановяване на файлове

Стъпка 3: Проверете опцията за възстановяване и след това щракнете върху бутона „Старт“, за да оставите софтуера да започне да търси загубени файлове.

Възстановяване на изтрити файлове: подходящ за възстановяване на изтрити файлове, изтрити за постоянно от Shift + Delete, изпразване на кошчето и други причини.

Пълно възстановяване: подходящо за възстановяване на данни, загубени поради форматиране, дял в RAW формат, дял не се отваря и т.н.

Допълнително сканиране на известни типове файлове : Тази опция е дълбоко сканиране, можете да намерите повече възстановими данни.

Възстановяване на файл

Стъпка 4: Визуализирайте файла.

Bplandatarecovery осигурява мощна функция за визуализация на файлове, която може да помогне на потребителите да преценят дали загубените файлове могат да бъдат възстановени нормално: файловете, които могат да бъдат прегледани нормално, както е показано на следващата фигура, могат да бъдат възстановени нормално; ако файловете са визуализирани Когато бъдете подканени, че файлът е повреден, след това файлът се поврежда и след възстановяване.

Възстановяване на файлове

Стъпка 5: Копирайте файловете и завършете процеса на възстановяване.

Проверете данните, които ще бъдат възстановени, щракнете с десния бутон на мишката и изберете опцията "Копиране в посочена папка", за да можете да зададете целевата папка, която да запазва възстановените файлове.

Възстановяване на файлове

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article