Your location:Data recovery software>Step>ba>Възстановете случайно изтритите снимки от SD картата на камерата

Latest News

Възстановете случайно изтритите снимки от SD картата на камерата

Author:fsadmin

Views:

Освен това, ако искате да възстановите случайно изтритите снимки от SD картата на камерата, първо трябва да свържете картата с памет към компютъра, така че компютърът да може да я разпознае.

Възстановяване на изтрити снимки

По-долу е целият процес на възстановяване на изтрити снимки с помощта на софтуер за възстановяване на данни Bplandatarecovery. Bplandatarecovery е софтуер за възстановяване на данни на ниво експерт, който поддържа възстановяването на различни видове данни, като снимки, документи, видеоклипове и аудио. Лесно може да се справи със загуба на данни, причинена от форматиране, случайно изтриване, RAW дял, загуба на дял, преинсталиране на системата, повторно разделяне и други причини. В допълнение, потребителите на Bplandatarecovery Professional Edition могат да се справят и с някои по-сложни ситуации на загуба на данни, като например възстановяване на RAID данни, възстановяване на данни на BitLocker и т.н.

Изтеглете Bplandatarecovery

Стъпка 1: Намерете дяла на изгубената снимка в софтуера Bplandatarecovery, изберете дяла и щракнете върху бутона „Възстановяване на файл“.

Възстановяване на изтритите снимки

Стъпка 2: Кликнете върху бутона „Старт“ директно в прозореца на изскачащия файл за възстановяване, за да влезете в етапа на сканиране.

На този прозорец можете да видите различни опции за възстановяване, като целта е да се осигурят различни методи за сканиране. Следователно няма специална ситуация, препоръчва се да ги проверите в съответствие с настройките по подразбиране на софтуера.

Възстановяване на изтрити снимки

Стъпка 3: Визуализация на изгубени файлове със снимки.

След сканирането можете да прегледате загубените данни, така че можете да прецените дали файлът е повреден. Щракнете двукратно върху файла, за да отворите прозореца за визуализация, както е показано на фигурата по-долу; файлът, който може да бъде визуализиран нормално, може да бъде възстановен нормално. Ако снимката е повредена при визуализация на снимката, тогава файлът в крайна сметка се възстановява и поврежда.

Възстановяване на изтритите снимки

Стъпка 4: Копиране на файлове.

Отметнете снимките, които искате да възстановите, в резултатите от сканирането, след това щракнете с десния бутон на мишката и изберете "Копиране в посочена папка". След това можете да зададете папката на местоназначението, за да запишете възстановените снимки.

Възстановяване на изтрити снимки

Урок за възстановяване на снимки 2: Как да възстановите изтритите снимки от мобилния телефон?

Албумите на мобилни телефони обикновено предоставят папка, подобна на кошчето за компютър, за да могат потребителите да запазват наскоро изтрити снимки за 30 дни. Снимките, изтрити на повече от 30 дни, ще бъдат автоматично изчистени от тук. Ето защо, преди да използвате софтуера за възстановяване на данни от мобилния телефон, първо можете да проверите дали има нужни данни в наскоро изтритата папка. Не се притеснявайте, ако не можете да го намерите, можете също да използвате софтуера за възстановяване, за да възстановите изтритите файлове със снимки.

Този урок описва как да използвате софтуера за възстановяване на данни от мобилния телефон за извличане на изгубени файлове със снимки на телефон с Android.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article