Your location:Data recovery software>Step>ba>Визуализация на изтритите данни за U диск

Latest News

Визуализация на изтритите данни за U диск

Author:fsadmin

Views:

Как да възстановите данните на U диск

Стъпка 3: Визуализирайте данните в резултатите от сканирането и намерете необходимите файлове.

Щракнете двукратно върху файла или щракнете с десния бутон и изберете "Визуализация", за да отворите файла и да видите цялото съдържание на файла. По този начин можете точно да определите дали файлът може да бъде възстановен нормално.

Как да възстановим данните на U диск

Четвъртата стъпка: копирайте данните в резултатите от сканирането в други дялове, за да завършите процеса на възстановяване на U диск.

Често задавани въпроси за възстановяване на данни от дискове

1. U дискът не може да бъде отворен и подканва, че не е форматиран, как да възстановите данните на U диска?

Невъзможно отваряне на U диска подканва, че той не е форматиран, което показва, че дялът на U диска е повреден. Ако данните в U диска са много важни, не извършвайте операцията за форматиране, незабавно трябва да използвате функцията „възстановяване на файл“ на софтуера Bplandatarecovery, за да сканирате U диска, и след това да възстановите намерените данни на друг диск.

2. В U диска има вирус, могат ли да бъдат възстановени данните?

След вирус в U диска, можете да използвате софтуер за възстановяване на данни, за да опитате да възстановите загубените файлове. Използвайте Bplandatarecovery, за да извършите пълно сканиране на диска U и след това използвайте визуализацията на файла, за да определите дали файлът може да бъде възстановен нормално.

3. След изтриването на файла на U, няма кош за рециклиране, как да възстановите файла?

Файловете, изтрити от U диска, няма да бъдат поставени в кошчето, а директно изтрити. Изтритите файлове обаче могат да бъдат извлечени чрез софтуера за възстановяване на данни: стартирайте софтуера Bplandatarecovery> Използвайки функцията „възстановяване на файлове“, за да сканирате U диска> Визуализация и възстановяване на необходимите файлове.

Обобщение

Горното е всичко за това как да възстановите данните на U диска.В случай на загуба на данни на U диска, първо трябва да запазите спокойствие и да обърнете внимание Не записвайте данни на U диска, за да не причините вторични щети на данните, след това следвайте горния урок за извършване на възстановяване на данни от U диск. И накрая, редакторът напомня на всички, че важните данни трябва да запомнят, за да направят повече резервни копия

Първата стъпка: свържете U диска, който трябва да възстанови данните към компютъра, и след това отворете софтуера Bplandatarecovery.

Стъпка 2: Изберете U диск в Bplandatarecovery и натиснете бутона „Възстановяване на файл“.

Как да възстановите данните на U диск

Стъпка 3: Щракнете върху бутона "Старт", за да започнете да сканирате U диска. Обикновено отнема само няколко минути, за да сканирате U диска и търпеливо изчакайте сканирането да приключи.

Как да възстановим данните на U диск

Четвъртата стъпка: визуализирайте изгубения файл и проверете ефекта на възстановяване на файла.

Това, което виждате, е това, което получавате, софтуерът няма да променя резултатите от сканирането, тоест резултатите от сканирането са крайните резултати за възстановяване. Снимки, видеоклипове, аудио файлове, документи, текстови файлове и др. Могат да бъдат щракнати два пъти, за да се отворят. Ако файлът може да бъде визуализиран нормално, както е показано по-долу, това означава, че файлът не е повреден и може да бъде възстановен нормално.

Как да възстановите данните на U диск

Стъпка 5: Копирайте файловете, които ще бъдат възстановени, на други дискове, за да завършите възстановяването на U диск.

Файловете в резултатите от сканирането трябва да бъдат копирани, за да завършите процеса на възстановяване. Забележка: Не копирайте данните на USB устройството, където данните се възстановяват.

Как да възстановим данните от U диск

Урок 2: Как да възстановим данните, ако U дискът е счупен?

Какво трябва да направя, ако файловете в U диска са повредени? U дискът е счупен, могат ли да се експортират данните в него? Дали USB дискът е счупен може да възстанови данните, главно зависи от степента на повреда на USB диска. Ако U дискът е повреден само на логическо ниво или има лека физическа повреда, тогава данните вътре могат да бъдат експортирани с помощта на софтуер за възстановяване на данни. Ако U диск е повреден много сериозно, например, ако компютърът не може да открие U диска, софтуерът за възстановяване на данни няма да работи.В този момент трябва да намерите професионална агенция за възстановяване на данни, която да възстанови данните. Ето как да използвате Bplandatarecovery за възстановяване на данни, когато U диск е счупен.

Първата стъпка: отворете софтуера Bplandatarecovery и проверете дали U диск може да бъде разпознат от софтуера.

Как да възстановите данните на U диск

Стъпка 2: Изберете U диск, който трябва да възстанови данните, и след това щракнете върху бутона „Възстановяване на файл“ над софтуера. След това ще видите следния прозорец за възстановяване на файлове: Щракнете върху бутона "Старт", за да започнете да сканирате U диска.

Напомняне: Ако софтуерът не може да завърши сканирането, например след сканиране до определена позиция, той ще бъде заседнал и няма да може да продължи сканирането. Възстановяване на данни. Как да направите огледално изображение на U диск? Моля, вижте ръководството: Секторно копиране

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article