Your location:Data recovery software>Step>ba>Изтриване на файлове в U диск за дълбоко възстановяване

Latest News

Изтриване на файлове в U диск за дълбоко възстановяване

Author:fsadmin

Views:

Изтеглете Bplandatarecovery безплатно

Графичен урок: Как да възстановите изтритите файлове от U диск?

Инструмент за подготовка

Компютър, работещ с Windows система

U диск, където файлът е изтрит по погрешка

U софтуер за възстановяване на дискови файлове

Стартирайте възстановяването

Стъпка 1: Отворете официалния уебсайт на Bplandatarecovery (www.Bplandatarecovery.cn), изтеглете най-новата версия безплатно Софтуер за възстановяване на Bplandatarecovery.

Забележка: Не записвайте софтуера на U диска със загубени данни, за да не презапишете загубените файлове; Софтуерът Bplandatarecovery е зелена версия, трябва да го разархивирате след изтегляне, за да отворите софтуера.

Възстановяване на изтритите файлове на U

Стъпка 2: Изберете U диск със загубени данни в софтуера Bplandatarecovery и след това щракнете върху бутона „Възстановяване на файл“ над софтуера ,

Възстановяване на файлове Тази функция интегрира различни алгоритми за търсене на данни, приложими при много ситуации на загуба на данни, като възстановяване на изтрити файлове, възстановяване на формат, възстановяване на RAW дял, повреда на дял не може да отвори възстановяване на данни и т.н. ,

Възстановяване на изтритите файлове на U диск

Стъпка 3: Щракнете върху бутона „Старт“, за да прогресирате състоянието на сканиране.

Опцията за възстановяване на изтритите файлове се проверява по подразбиране, така че можете директно да кликнете върху бутона „Старт“, като в допълнение се препоръчва и другите две опции „Пълно възстановяване“ и „Допълнително сканиране“ Проверява се и опцията „Тип файл на знанието“, така че софтуерът да може да извърши цялостно и дълбоко сканиране на U диска.

Възстановяване на изтритите файлове с U

Ако искате да персонализирате типа на файла за дълбоко сканиране, можете да щракнете върху бутона „Избор на типа на файла“ и след това да проверите необходимите Видовете файлове, сканирани поотделно, са показани на следната фигура:

Възстановяване на изтритите файлове на U

Стъпка 4: Визуализация и намиране на файлове в резултатите от сканирането.

Как да преценя дали загубените данни могат да бъдат възстановени? Просто визуализирайте данните. Щракнете двукратно върху файла, за да отворите прозореца за преглед и да видите оригиналното съдържание на файла. Както е показано на следващата фигура, визуализацията на файла е нормална, което показва, че файлът може да бъде възстановен нормално. Bplandatarecovery поддържа визуализацията на множество данни като изображения, видео, аудио, текстови файлове, документи в Office, PDF файлове и т.н., и може ефективно да определи дали файловете могат да бъдат възстановени нормално.

Възстановете изтритите файлове от U диск

Стъпка 5: Запазете файла.

Ако софтуерът вече е регистриран, можете директно да копирате файла; ако не сте се регистрирали, моля кликнете върху официалния уебсайт, за да закупите, закупите регистрирания софтуер и след това да запазите файла. Изберете желания файл в резултатите от сканирането, след това щракнете с десния бутон на мишката и изберете опцията "Копиране в определена папка". След това можете да посочите местоположение на вашия компютър, за да запишете възстановените файлове.

Възстановяване на изтритите файлове U диск

Възстановяване на изтрити файлове с U диск Често задавани въпроси

1. Няма нужда в резултатите от сканирането Ами документите?

След като софтуерът за възстановяване на данни завърши сканирането, необходимите данни не се намират в изброените файлове.Има две възможни причини: Първо, загубените данни са презаписани и необходимите не могат да бъдат търсени Файл; Второ, методът за възстановяване е неправилен. В този случай се препоръчва да се консултирате с онлайн обслужване на клиенти, за да помогнете да анализирате причината и решението.

2. Могат ли да бъдат възстановени презаписаните данни?

Не. Технологията за възстановяване на данни може да възстановява само данни, които не са били презаписани. Ако файловете в U диска са изтрити и след това файловете се съхраняват в U диск, това може да презапише загубените файлове.

3. Какво не е наред с възстановените файлове да бъдат скрити и невъзможни за работа?

След като файлът бъде възстановен, изтритият и неотваряем файл може да бъде презаписан.Например, след като файлът се загуби, файлът се записва в дяла, където данните се губят, а загубеният файл се унищожава; Това е така, защото методът за възстановяване е неправилен. Ето защо се препоръчва да се свържете с онлайн обслужване на клиенти, за да помогнете да анализирате причините и решенията.

4. Може ли първо да се изпробва софтуерът за възстановяване на данни Bplandatarecovery?

Да. След като изтеглите софтуера на официалния уебсайт, това е пробна версия и пробната версия може да сканира и преглежда файлове безплатно. В пробния етап можете да определите дали файлът може да бъде възстановен успешно.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article