Your location:Data recovery software>Step>ba>U диск не може да се отвори, има важни данни за възстановяване

Latest News

U диск не може да се отвори, има важни данни за възстановяване

Author:fsadmin

Views:

U диск не може да се отвори, има важни данни в него, как да възстановите данните? Всъщност възстановяването на данни от U диск е много просто. Ето как да възстановите данни от неопитоми U диск. U възстановяването на данни на диск трябва да бъде завършено с помощта на софтуер за възстановяване на данни. Изборът на мощен софтуер за възстановяване на данни от U диск ще направи работата по-ефективна.

Bplandatarecovery е професионален софтуер за възстановяване на данни, който поддържа възстановяване на данни на различни устройства като U диск, твърд диск, мобилен твърд диск, карта с памет, диск на виртуална машина, RAID и може да се справя с различни Чести проблеми със загубата на данни, като случайно изтриване, форматиране, повреда на дял, загуба на дял и т.н. Когато Bplandatarecovery възстановява данни, операцията не е сложна. Дори и белият потребител без опит няма да има никакви затруднения при работа със софтуера. Следва подробният процес на възстановяване на данни от U диск:

Стъпка 1: Стартирайте софтуера Bplandatarecovery и свържете U диска, който трябва да възстанови данните към компютъра, така че софтуерът да може да разпознае U диска.

Дискът в компютъра се показва от лявата страна на интерфейса Bplandatarecovery.Ако тук няма изброено USB устройство, което трябва да бъде възстановено, последващата операция за възстановяване не може да бъде извършена.

Стъпка 2: Изберете U диск, който трябва да възстанови данните и щракнете върху бутона за възстановяване на файла, софтуерът ще изскочи прозореца на файла за възстановяване, както е показано по-долу.

В прозореца на файла за възстановяване проверете опцията за възстановяване и щракнете върху бутона за старт, за да оставите софтуера да започне да сканира U диска. Тъй като U диск може да бъде повреден в различна степен, се препоръчва да сканирате според избора на софтуер по подразбиране.

Моля, поставете диска в устройството

Стъпка 3: Сканиране и преглед на файла.

Процесът на сканиране на Bplandatarecovery е видим.По време на сканирането софтуерът непрекъснато ще изброява файловете, които намира. Когато видите файла, можете да визуализирате файла. Както е показано на фигурата по-долу, щракнете върху файл, под софтуера ще се появи малък прозорец за преглед; ако щракнете двукратно върху файла, ще се появи голям прозорец за визуализация, така че можете да видите оригиналното съдържание на файла , Визуализирайки файла, можете бързо да потвърдите дали файлът е правилен и повреден.

Моля, поставете диска в устройството

Стъпка 4: Възстановяване на файлове от U диск.

След като сканирането приключи, можете да копирате файловете, за да завършите процеса на възстановяване на данни на U диск: маркирайте желания файл или папка, щракнете с десния бутон на мишката и изберете опцията "Копиране в определена папка".

Моля, поставете диска в устройството

Резюме

Горното е анализ на причините за подкана за поставяне на устройството, когато U диск не може да бъде отворен Решение и въвеждане на процес на възстановяване на данни Ако имате други въпроси относно U диск или искате да знаете повече за възстановяването на данни, можете да проверите онлайн помощния файл на уебсайта или да се свържете с експертния екип на Bplandatarecovery.

Софтуерът Bplandatarecovery има два вградени алгоритъма за търсене на данни, които могат да възстановят загубените файлове чрез оригиналната структура на директорията на файла, а също така могат да извършат дълбоко възстановяване чрез типа на файла. Процесът на сканиране на софтуера е да показва данните, намерени по време на сканиране. Ако са намерени необходимите данни, възстановете ги незабавно, без да чакате края на сканирането, което спестява време.

В допълнение към възстановяване на загубени данни от картата с памет, софтуерът поддържа и различни други устройства за съхранение на данни, като компютърни твърди дискове, мобилни твърди дискове, U дискове, виртуални дискове (VHD, VMDK, VDI), динамични дискове , RAID и т.н. В допълнение, за специалистите по възстановяване на данни можете да използвате и функцията за редактиране на сектора на софтуера, за да се възстановите ръчно чрез редактиране на шестнадесетични данни.

Резюме

Тази статия представя метода за възстановяване на данни от картата с памет и предоставя подробни графични уроци за общи ситуации на загуба на данни с памет. Когато срещнете проблема със загубата на данни от картата с памет, трябва спокойно да се справите с нея и да следвате съответния урок в тази статия, за да я възстановите постепенно. Безплатната пробна версия на софтуера за възстановяване на данни на Bplandatarecovery може да ви помогне да откриете дали загубените данни могат да бъдат възстановени и целият процес на възстановяване е операция само за четене и белите потребители също могат да го използват с увереност.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article