Your location:Data recovery software>Step>ba>Един ключ за възстановяване на данни за дял на твърдия диск

Latest News

Един ключ за възстановяване на данни за дял на твърдия диск

Author:fsadmin

Views:

След като кликнете с Ghost с едно щракване, как да използвате Bplandatarecovery за възстановяване на оригиналните данни на твърдия диск

Изберете твърдия диск, за да възстановите данните, след това щракнете с десния бутон на мишката и изберете „Търсене на загубен дял ( Възстановете таблицата с дялове) "елемент от менюто, както е показано по-долу:

Търсене на изгубения дял

Тогава Bplandatarecovery ще позволи на потребителя да зададе обхвата на дяла за възстановяване, Изскача се следният прозорец:

Настройки за търсене на дялове

При нормални обстоятелства потребителят избира целия диск по подразбиране или можете да определите възстановяването на дяла според реалната ситуация. Търсене обхват.

След това натиснете бутона "Стартиране на търсенето", Bplandatarecovery ще започне да търси дялове на твърдия диск, както е показано по-долу:

Търсени дялове

След като Bplandatarecovery намери дяла, той ще подкани потребителя, че даден дял е намерен, както е показано на следната фигура:

Преглед на подробна информация за новия дял

Можете да Bplandatarecovery предоставя информация за дяла, като местоположение, тип, файлова система и т.н., както и информация за файла на директорията на дяла, показан в главния прозорец, за да определи дали дялът е дял преди операцията Ghost на твърдия диск и да изберете дали да запази дяла преграда.

След като запазите или игнорирате дяловете, намерени от Bplandatarecovery, сканирайки твърдия диск, можете да продължите да сканирате твърдия диск, докато всички дялове на целия твърд диск не бъдат сканирани, както е показано на следната фигура:

Bplandatarecovery търсене на дялове на твърд диск

Процесът на сканиране на дялове на твърд диск от Bplandatarecovery е много бърз Обикновено 1Tb твърди дискове могат да бъдат сканирани за десетки секунди!

Bplandatarecovery сканира дяла на твърдия диск, използвайки много безопасна операция само за четене. В главния прозорец на Bplandatarecovery сканираният дял на твърдия диск и файловете на директория на дяла ще се покажат в съответствие с резултатите от сканирането. Bplandatarecovery временно се вгражда в паметта според резултатите от сканирането.Bplandatarecovery не записва никаква информация на твърдия диск, така че потребителите не трябва да се притесняват от сканирането на процеса на разделяне на твърдия диск, което ще доведе до промени или повреда на данните на твърдия диск ,

Основният интерфейс, след като Bplandatarecovery завърши сканирането на дял на твърдия диск, е показан по-долу:

Завършете търсенето на дялове

Това и Bplandatarecovery Твърдите дискове, които обикновено се показват, са основно еднакви. Единствената разлика е, че на дяла не се показва информация като буквата на устройството и етикет за силата на звука.

Потребителите могат да преглеждат информация по различни аспекти като местоположението и типа на дяла; могат да преглеждат информация като директории и файлове в дяла; по-специално, потребителите могат да визуализират файлове, за да потвърдят дали файловете в дяла са повредени и т.н. ,

Изберете файла за възстановяване, копирайте го на определеното място и завършете операцията по възстановяване на данни.

Можете също да изберете "Запазване на промените", за да запазите дяла директно на оригиналния диск и да възстановите данните, пропускайки процеса на копиране на данните. Понякога това е по-удобно и по-бързо, както е показано по-долу:

Запазване на промените

Съвет: Този вид операция най-вероятно ще причини повреда на системата на Windows на този твърд диск. Ако все пак искате да използвате този твърд диск като системния диск , Трябва да преинсталирате Windows на този твърд диск.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article