Your location:Data recovery software>Step>ba>Възстановяване на данни с Ghost с едно щракване

Latest News

Възстановяване на данни с Ghost с едно щракване

Author:fsadmin

Views:

Различни софтуерни програми за архивиране и възстановяване с един ключ Ghost са много популярни в Китай, което наистина опростява работата на инсталирането на Windows и е удобно за потребителите.

Ако използвам Ghost с друг ключ и друг софтуер, за да възстановя системата на Windows и открия, че някои важни данни не са архивирани предварително, какво да направя? Тази статия описва как да използвате Bplandatarecovery за възстановяване на данни в тази ситуация.

Прогнозен ефект на възстановяване на данни

Обикновено използвайте Ghost с един клик и друг софтуер, има два случая: един е за преинсталиране на Windows на компютъра, обикновено използван За да се постигне това, се използват някои инструменти за опаковане на Ghost; Второто е, че Ghost и друг софтуер са инсталирани на компютъра и системният дял е архивиран. Поради различни причини, като забавяне на системата, вирус и т.н., трябва да възстановите оригиналното архивиране обратно ,

И в двата случая, ако Ghost не извърши операцията за преразпределение, той просто преинсталира Windows в оригиналния системен дял (обикновено C дял) или възстановява оригиналния Windows. Е, на първо място, данните на несистемния дял няма да се променят, разбира се, няма да се загубят; второ, системния дял, тъй като нова инсталация на Windows или възстановен оригиналния Windows, ще има много данни, така че неизбежно ще има покритие на данните Въпрос, колко данни могат да бъдат възстановени, може да се определи само след сканиране на дяла.

Ако Ghost също извършва операцията по преразпределение (обикновено в случай на преинсталиране на Windows), тогава не само системният дял се презаписва, другите дялове първоначално се записват в дяла поради преразпределението Информационните данни също ще бъдат презаписани с малко количество данни, така че някои данни в несистемни дялове може да не бъдат възстановени.

Възстановяване на данни

Ето конкретния метод за възстановяване на данни с помощта на Bplandatarecovery след едно щракване на Ghost:

Първо Стъпка, премахнете твърдия диск от компютъра, за да възстановите данните, и го закачете на друг компютър.

Въпреки че на оригиналния компютър има някои методи, които могат да бъдат възстановени без премахване на твърдия диск, ако не сте експерт в тази област, се препоръчва да премахнете твърдия диск и да го окачите на друг компютър. По този начин възстановяването на данни е безопасно, удобно и ефективно.

Втората стъпка е да изберете системния дял на твърдия диск, да сканирате и да видите ефекта за възстановяване.

Ако става въпрос само за възстановяване на данни на системния дял, стартирайте Bplandatarecovery, изберете системния дял, щракнете с десния бутон на мишката и изберете възстановяване на изтритите или форматирани файлове в изскачащото меню за бърз достъп, както е показано по-долу Показва се както следва:

Възстановени изтрити или форматирани файлове

Кликнете върху бутона „Старт“ в прозореца на възстановените файлове, както е показано по-долу:

< />

Възстановяване на опции за файлове

След това Bplandatarecovery започва да сканира системния дял, както е показано по-долу:

Сканиране на системния дял

След сканиране или по време на процеса на сканиране, Bplandatarecovery ще покаже сканираните файлове в основния интерфейс. Потребителите могат да преглеждат и визуализират тези файлове, както е показано на следната фигура:

Преглед на сканираните Файлове

След това можете да изберете файловете, директории и т.н., които искате да възстановите, да ги копирате на определеното място и да завършите операцията по възстановяване на данни.

Третата стъпка е да възстановите дяла.

Ако Ghost операцията нулира дяла, в този случай, разбира се, можете да опитате да възстановите файловете във всеки дял един по един, като предишната стъпка. Въпреки това се препоръчва първо да се опитате да възстановите предишния дял.Този метод е бърз и в някои случаи ефектът ще бъде по-добър.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article