Your location:Data recovery software>Step>ba>Картата с памет не може да бъде разпозната чрез стъпки за възстановяване от компютър

Latest News

Картата с памет не може да бъде разпозната чрез стъпки за възстановяване от компютър

Author:fsadmin

Views:

Ако картата с памет не може да бъде разпозната от компютъра, опитайте друг четец на карти или друг компютър; ако компютърът или четецът на карти е сменен, картата с памет все още не може да бъде разпозната от компютъра, което показва, че картата с памет е физически повредена , В този случай трябва да намерите професионална компания за възстановяване на данни за възстановяване на данни.

Възстановяване на данни от картата с памет, стъпка втора: изберете подходящия софтуер за възстановяване на данни от картата с памет

Ако картата с памет може да бъде разпозната от компютъра, това означава, че можете да използвате паметта Софтуер за възстановяване на данни за карти, за да получите възстановяване на данни! За да възстановите данните от картата с памет, първо трябва да изберете мощен и лесен за използване софтуер за възстановяване на данни от картата с памет, тъй като софтуерът за възстановяване на данни директно влияе на крайния ефект на възстановяване на данни. Внимавайте при избора на софтуер за възстановяване на данни от карта с памет. Можете да се обърнете към тази статия кой софтуер за възстановяване на данни е по-добър.

Тук препоръчвам да използвате възстановяване на данни. Възстановяването на данни е разработено на базата на ядрото Bplandatarecovery. Той е мощен и лесен за използване. Следващата фигура е основният интерфейс за възстановяване на данни.

Възстановяване на данни от картата с памет

Възстановяване на данни от картата с памет, стъпка трета: изберете подходящия режим за възстановяване на данни

Потребителите могат Изберете подходящия режим за възстановяване на данни според реалната ситуация със загуба на данни, можете да опитате още няколко. Всеки режим за възстановяване на данни в основния интерфейс на софтуера има ясно и ясно въведение и потребителите могат да избират според ситуацията със загубата на данни. Потребителите могат да бъдат сигурни, че възстановяването на данни няма да има операции по записване по време на операцията по възстановяване на данни на картата с памет, така че няма да причини вторично унищожаване на данни!

Възстановяване на данни от картата с памет, стъпка четвърта: Сканиране на картата с памет

След като изберете режима за възстановяване на данни, софтуерът влиза в интерфейса за избор на дял или диск. От лявата страна на интерфейса за възстановяване на данни изберете картата с памет, която трябва да бъде възстановена, а дясната страна показва съответната информация на картата с памет.

Възстановяване на данни от картата с памет

Зареждане на напредъка при сканиране

Възстановяването на данни може да запази резултатите от сканирането, така че следващия път, когато изпълнявате картата с памет Няма нужда от повторно сканиране при възстановяване на данните, спестявайки време.

Допълнително търсене на файлове с известни типове

Възстановяването на данни поддържа възстановяването на файлове по тип при възстановяване на данни, например потребителите трябва само да възстановят определени файлове в картата с памет. За конкретни типове файлове, като GIF файлове или AVI видео файлове, можете да щракнете върху бутона „Избор на тип файл“, за да изберете типа на файла, който да бъде възстановен, както е показано на следната фигура:

Възстановяване на данни от картата с памет < / p>

Щракнете върху бутона "Напред", за да започнете да сканирате картата с памет и да въведете интерфейса за търсене на файлове, както е показано по-долу:

Възстановяване на данни от картата с памет

< />

Възстановяване на данни от картата с памет, стъпка пета: Визуализация и намиране на файловете, които да бъдат възстановени в резултатите от сканирането

Възстановяване на данни След сканиране на картата с памет, резултатите от сканирането ще бъдат сортирани и показани Когато излезе, потребителите могат да намерят файлове, които трябва да бъдат възстановени чрез филтриране на файлове и преглед на файлове.

При нормални обстоятелства голям брой файлове ще бъдат сканирани чрез възстановяване на данни. Потребителите могат да филтрират файлове според размера на файла, заместващи символи, времето за модификация и друга информация, както е показано по-долу:

Възстановяване на данни от картата с памет

Освен това възстановяването на данни има и мощна функция за преглед на файлове. Потребителите могат да преценят дали съдържанието на файла е правилно и дали файлът може да бъде възстановен успешно чрез визуализация преди реално копиране на файла! Форматите на файловете, поддържани от визуализацията на файлове за възстановяване на данни, са: текстови файлове, файлове на Office документи като Word и Excel, файлове с изображения в повечето формати и аудио и видео файлове в повечето формати.

Следващата снимка е екранна снимка за визуализация на видео файла за възстановяване на данни:

Възстановяване на данни от картата с памет

Трябва да сте обърнали внимание Тук във интерфейса на резултатите за сканиране на файлове за възстановяване на данни има "бутон за запазване на напредъка". Когато временно нямате време да търсите внимателно в резултатите от сканирането, щракнете върху този бутон, за да запазите резултатите от сканирането. Когато имате време да продължите търсенето, няма нужда да преразглеждате твърдия диск, можете директно да заредите последните резултати от сканирането. Спестете си време!

Възстановяване на данни от картата с памет, Стъпка 6: Копирайте файловете, които ще бъдат възстановени

След като намерите файловете за възстановяване, проверете файловете и щракнете върху „Напред“ "бутона. Софтуерът влиза в следващия интерфейс и задава целевата папка на файла за възстановяване, както е показано на следната фигура:

Възстановяване на данни от картата с памет

След настройка на целевата папка , Кликнете върху бутона "Напред", възстановяването на данни започва да копира данни, на следната фигура е показан процесът и резултатите от копирането на данни:

Възстановяване на данни от картата с памет

Кликнете върху бутона „Отваряне на папка“, за да отворите целевата папка, щракнете върху бутона „Подробности“, за да видите действителното копие на данни, щракнете върху бутона „Край“, за да завършите тази операция за възстановяване на данни

В този момент възстановяването на данни на картата с памет е завършено! Възстановяването на данни прави възстановяването на данните от картата с памет лесна за научаване работа, но повечето потребители все още трябва да свършат добра работа за архивиране на данни, опитайте се да не причинявате загуба на данни!

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article