Your location:Data recovery software>Step>ba>Възстановяване на данни от картата с памет Възстановяване на данни на SD картата

Latest News

Възстановяване на данни от картата с памет Възстановяване на данни на SD картата

Author:fsadmin

Views:

Възстановяване на данни от картата с памет Възстановяване на данни на SD картата

Тази статия описва как да използвате софтуер за възстановяване на данни за възстановяване на карта с памет и SD карта, когато загубата на данни се случи в картата с памет или SD картата Данните в тях са прости и ясни и ще бъдат видени от пръв поглед!

Картите с памет, SD картите са независими носители за съхранение, използвани в мобилни телефони, цифрови камери, MP3 и други цифрови продукти, позволяващи електронните консумативи да съхраняват повече данни. Картата с памет е компактна, удобна за носене и лесна за използване, което улеснява прехвърлянето и обмена на данни. През последните години, с непрекъснатото развитие на цифрови продукти, карти с памет и SD карти бързо се разпространяват. Картата с памет и SD картата са удобни за нашата работа и живот, но загубата на данни на картата с памет и SD картата се случва от време на време, което е много главоболие.

Карта с памет. Как да възстановим данните при загуба на данни от SD картата? Следват подробни стъпки за възстановяване на данни от карта с памет и SD карта.

Стъпка 1: Определете дали картата с памет може да бъде разпозната от компютъра

Стъпка 2: Изберете подходящия софтуер за възстановяване на данни от картата с памет

Стъпка 3: Изберете подходящия режим за възстановяване на данни

Стъпка 4: Сканиране на картата с памет

Стъпка 5: Визуализация и намиране на тези, които трябва да бъдат възстановени в резултатите от сканирането. Файлове

Стъпка 6: Копирайте файловете, които ще бъдат възстановени

Възстановяване на данни от картата с памет, стъпка 1: Определете дали картата с памет може да бъде разпозната от компютъра

>

За да възстановите данните от картата с памет, първо трябва да определите дали картата с памет може да бъде разпозната от компютъра. Свържете картата с памет към компютъра чрез четец на карти. След свързване проверете дали картата с памет може да се види в "Моят компютър"; понякога картата с памет не може да се види в "Моят компютър", но може да се види в дисковия диспечер да.

След като картата с памет е свързана към компютъра, ще видите иконата "Разпознаване на хардуер и инсталация успешна", както е показано на следната фигура;

Възстановяване на данни от картата с памет

>

Проверете метода на дисковия мениджър: щракнете с десния бутон върху "Моят компютър" -управление и изведете инструмента "Управление на компютъра", както е показано по-долу:

Възстановяване на данни от картата с памет < / p>

Изберете "Съхранение" - "Управление на дискове", можете да видите картата с памет, SD картата, както е показано по-долу:

Възстановяване на данни от картата с памет

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article