Your location:Data recovery software>Step>bs>Vrati podatke s diska pre nego što je datoteka prebrisana

Latest News

Vrati podatke s diska pre nego što je datoteka prebrisana

Author:fsadmin

Views:

Kako vratiti podatke o U disku? Koje su zajedničke metode?

Prije nego što je datoteka prebrisana, može se oporaviti na različite načine Koji su uobičajeni načini obnavljanja podataka na disku?

Prva metoda: Najjednostavniji i najdirektniji je korištenje softvera za oporavak podataka za oporavak. Danas su softverske operacije za oporavak podataka relativno jednostavne, pretvarajući složene operacije koje su nekada bile nedostupne u jednostavne zadatke koji se mogu dovršiti s nekoliko klikova mišem.

Metoda 2: Ručno vraćanje podataka. Profesionalci dohvaćaju izgubljene datoteke, particije itd. Uređivanjem podataka u heksadecimalnom sektoru. Obični korisnici mogu kupiti usluge oporavka podataka i prepustiti profesionalcima da im pomognu u oporavku podataka.

Metoda 3: Pronađite profesionalnu tvrtku za oporavak podataka. Ako se na U disku dogodi ozbiljna fizička greška i softver za oporavak podataka ne može to riješiti, možete pronaći profesionalnu agenciju za oporavak podataka koja će pronaći rješenje.

Vodič 1: Kako vratiti izgubljene podatke izbrisane i oblikovane na U disku?

Ovaj vodič opisuje kako se softverom Bplandatarecovery može koristiti za preuzimanje datoteka koje su slučajno izbrisane ili formatirane na U disku. Ovaj vodič je primjenjiv i u slučaju kada se U disk ne može otvoriti i traži formatiranje.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article