Your location:Data recovery software>Step>bs>Oporavak oštećenja sistema particijskih datoteka

Latest News

Oporavak oštećenja sistema particijskih datoteka

Author:fsadmin

Views:

Kako riješiti problem s formatiranjem kada se tvrdi tvrdi disk ne može otvoriti?

Pozovite kako popraviti formatiranu particiju? Najlakši način je formatiranje. Operacija formatiranja je vrlo jednostavna, možete koristiti formatiranje sistema Windows, a možete koristiti i operaciju Bplandatarecovery. Međutim, prije formatiranja morate potvrditi da su izgubljeni podaci vraćeni!

Desnom tipkom miša kliknite slovo pogona koji predstavlja pokretni tvrdi disk na računalu, a zatim odaberite opciju "Format", a nakon toga na skočnom prozoru kliknite gumb "Start".

Mobilni tvrdi disk neće se otvoriti pozivajući na oblikovanje

Uobičajeni razlozi za mobilni tvrdi disk ne otvaraju brzo oblikovanje

Uzrok mobilnom Postoji mnogo razloga što tvrdi disk zahtijeva brzo oblikovanje, što može biti logični kvar ili fizički kvar. Danas urednik sažima neke češće razloge i svima nudi ideje kako bi otkrio razloge i rješenja.

Oštećenje sistema datoteka particija: Datotečni sistem je metoda pohrane i organiziranja podataka te pruža mehanizam za pristup temeljnim podacima. Datotečni sistem dijeli prostor za pohranu diska na nekoliko jedinica i odgovoran je za evidentiranje datotekama kojih su ove jedinice za pohranu dodijeljene. Ako je datotečni sustav oštećen, operativni sustav neće moći pristupiti podacima na particiji. Budući da operacija formata može obnoviti datotečni sustav, kada je particija oštećena, sustav često zahtijeva da je treba formatirati.

Nepodržani tip datotečnog sistema: Računalo ne podržava vrstu datotečnog sistema mobilnog tvrdog diska. Na primjer, ako mobilni tvrdi disk koristi Linux datotečni sustav poput EXT4, mobilni tvrdi disk povezan je s Windows računarom Od vas će se zatražiti da formatirate. U tom slučaju mobilni tvrdi disk možete staviti u okruženje Linux za čitanje podataka ili možete upotrijebiti softver Bplandatarecovery za čitanje i pisanje particije EXT4 pod Windowsom.

Napajanje USB priključka je nedovoljno: mobilni tvrdi disk, poput uobičajenog mehaničkog tvrdog diska, oslanja se na unutarnji disk za čitanje i pisanje podataka, a potrebe za napajanjem su relativno velike. Ako je napajanje USB priključka nedovoljno ili nestabilno, to će utjecati na uobičajene operacije čitanja i pisanja i uzrokovati zbrku podataka.

Neprimjereni rad: Mnogi korisnici prije uklanjanja mobilnog tvrdog diska ne kliknu ikonu sigurnog brisanja hardvera, a ponekad se mobilni tvrdi disk izravno uklanja kada sustav ne dovrši operacije čitanja i pisanja. Može dovesti do neurednih, nestalih ili oštećenih podataka u direktoriju datoteka.

Loši sektori na disku: Loši sektori tvrdog diska su područja diska na kojima se ne mogu izvoditi uobičajene operacije čitanja i pisanja. Loši sektori dovest će do različitih problema, poput kvara particije, gubitka particije i sporog brzine tvrdog diska. Itd.

Sažetak

Kada se zatraži da se mobilni tvrdi disk formatira, ako su podaci važniji, ne formatirajte particiju i ne obavljajte provjeru diska i druge radnje, Prvo što bi trebalo učiniti je oporavak podataka. Slijedite gornji vodič korak po korak za vraćanje izgubljenih datoteka. Ako mobilni tvrdi disk ima previše loših sektora i softver ne može skenirati, za rješenje možete kontaktirati stručni tim Bplandatarecovery.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article