Your location:Data recovery software>Step>bs>Snažan oporavak prema vrsti datoteke na disku

Latest News

Snažan oporavak prema vrsti datoteke na disku

Author:fsadmin

Views:

Oporavak podataka na disku

Sve vrste

Oporavak podataka pruža moćnu funkciju oporavka prema vrsti datoteke. Učinkovito vraćanje otkrivenih datoteka. Datoteke oporavljene prema vrsti datoteke smještaju se u mapu "Sve vrste". Datoteke oporavljene ovom metodom nazivaju se brojevima i stavljaju u različite mape prema vrsti. Na primjer, Word dokumenti će biti smješteni u mape doc i docx.

Datoteke oporavljene prema tipu rezultat su dubinskog skeniranja softvera za pohranu softvera. Ako se izgubljena datoteka ne može uspješno vratiti prema izvornom direktoriju strukture, tada korisnik treba pregledati „sve vrste "Podaci u", ovdje su često posljednja spasilačka mreža za oporavak podataka na disku!

Spremite napredak skeniranja

Ponekad postoji mnogo datoteka koje treba vratiti i izgubljene datoteke se ne mogu vratiti u potpunosti u jednom trenutku, korisnik može spremiti napredak skeniranja, Tako da sljedeći put kad ponovno skenirate nije potrebno ponovo preskačući štedeći vrijeme.

Korak 6: Provjerite datoteke koje je potrebno vratiti i izvršiti oporavak

Nakon pronalaženja datoteka koje je potrebno vratiti, korisnik može provjeriti datoteke koje je potrebno obnoviti, a zatim kliknite "Next button" će kopirati ove datoteke. Nakon klika na gumb "Dalje", korisnik može postaviti ciljanu mapu za pohranu datoteka, kao što je prikazano u nastavku:

U disk obnavljanje podataka

Postavke Nakon što je ciljna mapa dovršena, nastavite kliknuti gumb "Dalje", a oporavak podataka će početi izvoditi operaciju kopiranja podataka, kao što je prikazano na sljedećoj slici: p> Kliknite "Otvori mapu" za otvaranje ciljne mape, korisnik može vidjeti oporavljene datoteke; kliknite gumb "Detalji" da biste vidjeli stvarnu situaciju kopiranja podataka; kliknite gumb "Završi" da biste dovršili ovaj put Operacija oporavka podataka na disku.

Kao što možete vidjeti, oporavak podataka pruža radno sučelje u stilu čarobnjaka, cijeli postupak oporavka podataka vrlo je jednostavan, ne zahtijeva da korisnik ima previše iskustva s oporavkom podataka, niti je korisniku potrebno Savladajte puno osnovnog računarskog znanja. Iako je operacija oporavka podataka na USB disku vrlo jednostavna, podsjetimo većinu korisnika da je oporavak podataka posao koji treba obaviti. Korisnici bi trebali biti oprezni u svakodnevnom radu i obradi podataka i napraviti više sigurnosnih kopija važnih podataka kako bi izbjegli gubitak podataka.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article