Your location:Data recovery software>Step>bs>U disk je iznenada nestao tokom upotrebe

Latest News

U disk je iznenada nestao tokom upotrebe

Author:fsadmin

Views:

U disk ne može otvoriti postupak oporavka podataka

Datoteke na U disku iznenada su nestale tijekom upotrebe, vjerujem da su se mnogi korisnici susreli sa sličnim situacijama, tada U disk Šta se dogodilo kada je dokument iznenada nestao? Mogu li se datoteke koje nedostaju na USB disku vratiti? U nastavku će vam urednik razgovarati o tome kako dohvatiti datoteke koje su iznenada nestale s U diska.

Koji su najčešći razlozi zašto datoteke na U disku nedostaju?

U suvremenom društvu U disk je najčešći uređaj za pohranu podataka.U disk je lagan, lagan za nošenje, a uključivanje i reprodukcija mogu biti korisni u mnogim prilikama i uređajima. No, zbog ovih karakteristika U diska, U disk će povremeno imati problema s tim. Na primjer, datoteke u zajedničkom U disku iznenada nestaju i nestaju. Spojite U disk na računalo i otvorite U disk. Dokumenata više nema. Ova je situacija relativno česta, ali uzrok ovog problema nije utvrđen. Urednik ovdje sažima neke od najčešćih razloga za svoju referencu.

Datoteka je sakrivena: Provjerite svojstva U diska na računalu.Ako ima podataka koji zauzimaju prostor, ali datoteka nije prikazana, datoteka je možda skrivena.

Gubitak datoteka: Postoji mnogo razloga za gubitak podataka, poput brisanja, formatiranja, računarskog virusa itd. Ako ustanovite da je datoteka izgubljena, odmah zaustavite operaciju pisanja da ne biste prepisali izgubljene podatke.

U disk je slomljen: U disk ima fizički kvar, poput memorijskog čipa, glavne kontrole itd.

Datoteke na U disku nedostaju način oporavka jedan: prikazivanje skrivenih datoteka, mapa i pogona

Ova metoda je pogodna za dohvaćanje skrivenih datoteka Ako datoteke koje su nestale na U disku nisu skrivene, pogledajte postupak 2. da biste preuzeli datoteke koje nedostaju; ovaj udžbenik koristi sustav Windows 10. Specifičan rad ostalih Windows verzija sustava može biti malo drugačiji, ali isti. Ovdje nije primjer.

Prvi korak: spojite U disk na računalo, a zatim dvaput kliknite ikonu "this computer" na radnoj površini da biste otvorili Explorer.

Korak 2: Nađite slovo pogona USB fleš pogona u programu za pretraživanje datoteka i dvaput kliknite slovo pogona da biste otvorili USB fleš uređaj.

Korak 3: Kliknite karticu "View" na traci izbornika, a zatim potvrdite opciju "Skrivene stavke".

Datoteke na U disku nedostaju Način oporavka 2: Upotrijebite softver za obnavljanje podataka na disku U da biste preuzeli izgubljene datoteke

Ako su datoteke nestale s U diska i Ako nije skrivena, možda će se izbrisati greškom. U tom slučaju možete pokušati koristiti softver za oporavak podataka za oporavak datoteka. Onda nestaje datoteka U diska, koji je softver za obnavljanje podataka bolji?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article