Your location:Data recovery software>>bs>Softver za oporavak particija

Latest News

Softver za oporavak particija

Author:fsadmin

Views:

3. Oporavak particije

U procesu korištenja Bplandatarecovery ustanovit ćete da Bplandatarecovery ima funkciju oporavka particija, kao što je prikazano u nastavku:

Pretraživanje je izgubljeno Particija

Unesite operaciju oporavka particije

Tada će se pojaviti prozor opcije za traženje izgubljene particije, kao što je prikazano u nastavku:

Bplandatarecovery Opcije pretraživanja particija

U nekim je slučajevima vrlo korisno koristiti funkciju oporavka particija, brzina oporavka je iznimno brza, a izvorni disk se može oporaviti (nema dodatne kopije oporavljenih podataka) itd.

Međutim, oporavak particija ima veće zahtjeve za korisnike i zahtijeva određeno razumijevanje izvorne particije tvrdog diska. Kada je u pitanju particija sustava, potrebno je obratiti pažnju na pokretanje sustava i druga pitanja. Ovaj članak ne ide dalje. Za raspravu, zainteresovani korisnici mogu pregledati internetske dokumente pomoći na službenom web mjestu Bplandatarecovery.

4. Ručno uređivanje sektora oporavka podataka

Za profesionalne inženjere za oporavak podataka, iako je funkcija oporavka podataka samog softvera Bplandatarecovery već dovoljno moćna, Međutim, u nekim je slučajevima ponekad povoljnije izravno mijenjati pogrešne parametre i ključne podatke na tvrdom disku. U pravilu, pri obavljanju sličnih operacija, obično se koristi softverski alat WinHex. U stvari, Bplandatarecovery pruža funkciju uređivanja sektora, koja također može izravno mijenjati podatke na tvrdom disku, u kombinaciji sa funkcijama upravljanja particijama Bplandatarecovery, itd., Fleksibilnija je od WinHe-a , Pogodnije.

Odaberite tvrdi disk ili particiju, kliknite desnu tipku miša, u izborniku prečaca odaberite "otvorite 16-sektorsko uređivanje sektora", kao što je prikazano u nastavku:

Bplandatarecovery fan Uređivanje zona

Unesite operaciju uređivanja sektora i izravno uredite podatke tvrdog diska

U skladu s tim, na desnoj strani će se pojaviti pano za uređivanje sektora za particiju ili tvrdi disk, kako slijedi Slika:

Ploča za uređivanje sektora Bplandatarecovery

Sučelje i rad uređivanja sektora slični su WinHexu, a funkcije su također približno iste, ali u kombinaciji s drugim Bplandatarecovery Funkcija, fleksibilnija i praktičnija za upotrebu.

5. Oporavak RAID-a na poslužitelju

Bplandatarecovery podržava poslužitelj Raid recovery, korisnici mogu pomoću Bplandatarecovery virtualno reorganizirati Raid, a zatim oporaviti podatke, kao što je prikazano u nastavku:

Server RAID recovery

Glavni izbornik, alati za postavljanje virtualnog RAID

Bplandatarecovery postavlja virtualni RAID

Korisnici mogu dodati tvrde diskove, postaviti parametre kao što su RAID tip i vratiti podatke nakon formiranja virtualnog RAID-a.

Oporavak RAID-a relativno je napredna operacija. Korisnici koji nisu upoznati s RAID-om mogu se obratiti stručnom timu Bplandatarecovery da bi daljinski vodio oporavak RAID-a.

6. Oporavak podataka virtualnog stroja

Virtualni strojevi se sve više i više koriste Kako koristiti Bplandatarecovery za oporavak podataka virtualnih računala? Možda mislite pomisliti kako instalirati Bplandatarecovery u virtualnu mašinu, a zatim povratiti podatke ...

Ali to se ne preporučuje da učinite. Ova metoda nije samo glomazna, već je ponekad sklona drugim problemima. Jednostavna i učinkovita metoda je pokrenuti Bplandatarecovery na stvarnom računalu, a zatim učitati datoteku virtualnog tvrdog diska virtualne mašine. Nakon učitavanja možete vratiti podatke na virtualni tvrdi disk poput normalnog tvrdog diska. Bplandatarecovery podržava sve glavne formate virtualnih tvrdog diska.

Kako učitati virtualni tvrdi disk: glavni izbornik, tvrdi disk, otvorite virtualnu datoteku tvrdog diska, kao što je prikazano u nastavku:

Koristite Bplandatarecovery za otvaranje virtualnog diska

Nakon učitavanja virtualnog tvrdog diska, možete oporaviti podatke poput uobičajenog tvrdog diska

Preuzmite Bplandatarecovery sada i iskusite ovaj moćan alat za oporavak podataka.

How do I quickly get back lost data ?

Step 1.Free download, and then Install Launch the Data Recovery software and then select lost data cause, and click the "Next" button

Softver za oporavak particija

Step 2. Select the location C D F drive, sd card or external drive storage devices where you lost your data and click the "Scan" button. The software will start to scan your to find all of your lost files or data

Softver za oporavak particija

Step 3. and then preview, you can click "Filter" or search the lost files after the scan, Click the "StartRecover" button to recover lost data.

Softver za oporavak particija

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article