Your location:Data recovery software>Step>sq>Rivendosni të dhënat e diskut U përpara se skedari të rishkruhet

Latest News

Rivendosni të dhënat e diskut U përpara se skedari të rishkruhet

Author:fsadmin

Views:

Si të rivendosni të dhënat e diskut U? Cilat janë metodat e zakonshme?

Para se skedari të ribotohet, ai mund të rikuperohet në mënyra të ndryshme.Cilat janë metodat e zakonshme të rimarrjes së të dhënave në disk U?

Metoda e parë: Më e thjeshtë dhe më e drejtpërdrejtë është të përdorni softuer për rimëkëmbjen e të dhënave për tu rikuperuar. Sot, operacionet e programeve për rimëkëmbjen e të dhënave janë relativisht të thjeshta, duke e kthyer operacionet komplekse që dikur ishin të paarritshme në detyra të thjeshta që mund të përfundohen me disa klikime të miut.

Metoda 2: Rivendosni të dhënat manualisht. Profesionistët tërheqin skedarët e humbur, ndarjet, etj duke redaktuar të dhënat në sektorët heksadecimal. Përdoruesit e zakonshëm mund të blejnë shërbime të rimëkëmbjes së të dhënave dhe t'i lejojnë profesionistët t'i ndihmojnë ata të rikuperojnë të dhënat.

Metoda 3: Gjeni një kompani profesionale për rikuperimin e të dhënave. Nëse një dështim fizik serioz ndodh në disk U dhe softveri i rimëkëmbjes së të dhënave nuk mund ta trajtojë atë, mund të gjeni një agjenci profesionale të rimëkëmbjes së të dhënave për të gjetur një zgjidhje.

Tutorial 1: Si të rikuperoni të dhënat e humbura të fshira dhe të formatuara nga disku U?

Ky udhëzues përshkruan se si të përdorni programin Bplandatarecovery për të tërhequr skedarë që janë fshirë aksidentalisht ose janë formatizuar në disk U. Ky udhëzues është gjithashtu i zbatueshëm për rastin kur disku U nuk mund të hapet dhe bën thirrje për formatim.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article