Your location:Data recovery software>Step>sq>Rimëkëmbje e fuqishme sipas llojit të skedarit të diskut U

Latest News

Rimëkëmbje e fuqishme sipas llojit të skedarit të diskut U

Author:fsadmin

Views:

Rimëkëmbja e të dhënave në disk

Të gjitha llojet

Rimëkëmbja e të dhënave siguron një funksion të fuqishëm të rimëkëmbjes sipas llojit të skedarit, i cili mund të përdoret në rast të mbulimit të skedarit Rivendosni në mënyrë efektive skedarët e zbuluar. Skedarët e rikuperuar sipas llojit të skedarit vendosen në drejtorinë "Të gjitha llojet". Skedarët e rikuperuar nga kjo metodë emërtohen me numra dhe vendosen në dosje të ndryshme sipas llojit. Për shembull, dokumentet Word do të vendosen në dosjet doc dhe docx.

Skedarët e rikuperuar sipas llojit janë rezultat i skanimit të thelluar të softuerit të mediumit të ruajtjes.Nëse skedari i humbur nuk mund të rikuperohet me sukses sipas drejtorisë origjinale të strukturës, atëherë përdoruesi duhet të kontrollojë "Të dhënat në", këtu shpesh është kashtë e fundit për të shpëtuar jetën për rikuperimin e të dhënave në disk U!

Ruani përparimin e skanimit

Ndonjëherë, ka shumë skedarë për tu rikuperuar, dhe skedarët e humbur nuk rikuperohen plotësisht në një kohë, përdoruesi mund të shpëtojë përparimin e skanimit, Kështu që nuk do të keni nevojë të rigoni sa herë që të skanoni përsëri, duke kursyer kohë.

Hapi 6: Kontrolloni skedarët që duhet të restaurohen dhe të kryeni rikuperimin

Pas gjetjes së skedarëve që duhet të restaurohen, përdoruesi mund të kontrollojë skedarët që duhet të restaurohen, dhe pastaj klikoni "Butoni tjetër" do t'i kopjojë këto skedarë. Pas klikimit të butonit "Tjetër", përdoruesi mund të vendosë dosjen e synuar për ruajtjen e skedarëve, siç tregohet më poshtë:

Rimëkëmbja e të dhënave në disk

Cilësimet Pasi të përfundojë dosja e synuar, vazhdoni të klikoni në butonin "Tjetër", dhe rimëkëmbja e të dhënave do të fillojë të kryejë funksionimin e kopjimit të të dhënave, siç tregohet në figurën e mëposhtme:

Rimëkëmbja e të dhënave në disk

p> Klikoni "Open Folder" për të hapur dosjen e synuar, përdoruesi mund të shohë skedarët e rikuperuar; klikoni në butonin "Detaje" për të parë situatën aktuale të kopjimit të të dhënave; klikoni në butonin "Finish" për të përfunduar këtë herë Operacioni i rimëkëmbjes së të dhënave në disk.

Siç mund ta shihni, rikuperimi i të dhënave siguron një ndërfaqe të funksionimit të stilit magjistar, i gjithë procesi i rimëkëmbjes së të dhënave është shumë i thjeshtë, nuk kërkon që përdoruesi të ketë shumë përvojë të rimëkëmbjes së të dhënave, as përdoruesit të mos kenë nevojë Master shumë njohuri themelore në kompjuter. Megjithëse operacioni i rimëkëmbjes së të dhënave të diskut në disk është shumë i thjeshtë, ne ende kujtojmë shumicën e përdoruesve që rimëkëmbja e të dhënave është një punë që duhet bërë.Përdoruesit duhet të jenë të kujdesshëm në funksionimin ditor dhe përpunimin e të dhënave, dhe të bëjnë më shumë kopje rezervë të të dhënave të rëndësishme për të shmangur humbjen e të dhënave.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article