Your location:Data recovery software>Step>sq>Disku U papritmas u zhduk gjatë përdorimit

Latest News

Disku U papritmas u zhduk gjatë përdorimit

Author:fsadmin

Views:

Disku U nuk mund ta hapë procesin e rimëkëmbjes së të dhënave

Skedarët në disk U papritmas u zhdukën gjatë përdorimit, besoj se shumë përdorues kanë hasur në situata të ngjashme, atëherë, disku U Happenedfarë ndodhi kur dokumenti u zhduk papritmas? A mund të rikuperohen skedarët që mungojnë në disk USB? Më poshtë, redaktori do t'ju flasë për mënyrën e marrjes së skedarëve që u zhdukën papritmas nga disku U. Cilat janë arsyet e zakonshme pse skedarët në disk U mungojnë?

Në shoqërinë moderne, disku U është pajisja më e zakonshme e ruajtjes së të dhënave. Disku U është i lehtë, i lehtë për t'u mbajtur, dhe priza dhe luajtja mund të jetë e dobishme në shumë raste dhe pajisje. Sidoqoftë, për shkak të këtyre karakteristikave të diskut U, disku U ndonjëherë do të ketë disa probleme herë pas here.Për shembull, skedarët në diskut të përbashkët U papritmas zhduken dhe zhduken.Lidhni diskun U me kompjuterin dhe hapni diskun U. Dokumentet janë zhdukur. Kjo situatë është relativisht e zakonshme, por shkaku i këtij problemi nuk është i fiksuar. Redaktori këtu përmbledh disa nga arsyet më të zakonshme për referencën tuaj.

Skeda është e fshehur: Kontrolloni vetitë e diskut U në kompjuter.Nëse ka të dhëna që zënë hapësirë, por skedari nuk shfaqet, atëherë skedari mund të fshihet.

Humbja e skedarit: Ka shumë arsye për humbjen e të dhënave, siç janë fshirja, formatimi, virusi kompjuterik, etj. Nëse zbuloni se skedari është i humbur, ndaloni menjëherë veprimin e shkrimit për të shmangur mbishkrimin e të dhënave të humbura.

Disku U është i prishur: disku U ka një dështim fizik, siç janë çipi i kujtesës, kontrolli kryesor, etj.

Skedarët në diskut U mungojnë metoda e rimëkëmbjes: shfaqni skedarë të fshehur, dosje dhe disqe

Kjo metodë është e përshtatshme për marrjen e skedarëve të fshehur Nëse skedarët që janë zhdukur në disk U nuk janë të fshehura, ju lutemi referojuni Metodës 2 për të tërhequr skedarët që mungojnë; ky udhëzues përdor sistemin Windows 10. Funksionimi specifik i versioneve të tjera të sistemit të Windows mund të jetë paksa i ndryshëm, por i njëjtë. Këtu nuk është një shembull.

Hapi i parë: lidhni diskun U me kompjuterin, pastaj klikoni dy herë mbi ikonën "ky kompjuter" në desktop për të hapur eksploruesin e skedarit.

Hapi 2: Gjeni shkronjën e diskut të USB flash drive në skedarin e skedarit dhe klikoni dy herë mbi letrën e diskut për të hapur USB flash drive.

Hapi 3: Klikoni në butonin "Shiko" në shiritin e menusë, dhe pastaj kontrolloni opsionin "Artikujt e fshehur".

Skedarët në diskun U mungojnë mënyra e rikuperimit 2: Përdorni programin e rimëkëmbjes së të dhënave në disk U për të tërhequr skedarët e humbur

Nëse skedarët u zhdukën nga disku U dhe Nëse nuk është e fshehur, mund të fshihet gabimisht.Në këtë rast, mund të përpiqeni të përdorni programin e rimëkëmbjes së të dhënave për rimëkëmbjen e skedarëve. Atëherë skedari i diskut U është zhdukur, cili softver i rimëkëmbjes së të dhënave është më i mirë?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article