Your location:Data recovery software>Step>sq>Softuer për rimëkëmbjen e ndarjeve

Latest News

Softuer për rimëkëmbjen e ndarjeve

Author:fsadmin

Views:

3. Rimëkëmbja e ndarjes

Në procesin e përdorimit të Bplandatarecovery, do të zbuloni se Bplandatarecovery ka funksionin e rimëkëmbjes së ndarjeve, siç tregohet më poshtë:

Kërkimi është humbur Ndarja

Vendosni operacionin e rimëkëmbjes së ndarjes

Pastaj dritarja e opsioneve për kërkimin e ndarjes së humbur do të shfaqet, siç tregohet më poshtë:

Bplandatarecovery Opsionet e ndarjes së kërkimit

Në disa raste, është shumë i përshtatshëm përdorimi i funksionit të rimëkëmbjes së ndarjes, shpejtësia e rikuperimit është jashtëzakonisht e shpejtë, dhe disku origjinal mund të rikuperohet (asnjë kopje shtesë e të dhënave të rikuperuara), etj.

Sidoqoftë, rikuperimi i ndarjes ka kërkesa më të larta për përdoruesit, dhe kërkon një kuptim të caktuar të ndarjes origjinale të diskut të ngurtë. Kur bëhet fjalë për ndarjen e sistemit, duhet t'i kushtohet vëmendje fillimit të sistemit dhe çështjeve të tjera. Ky artikull nuk shkon më tej. Diskutim, përdoruesit e interesuar mund të shikojnë dokumentet e ndihmës online në faqen zyrtare të internetit Bplandatarecovery.

4. Redaktimi manual i sektorit të rimëkëmbjes së të dhënave

Për inxhinierët profesionistë të rimëkëmbjes së të dhënave, megjithëse funksioni i rimëkëmbjes së të dhënave të softuerit Bplandatarecovery në vetvete është tashmë mjaft i fuqishëm, Sidoqoftë, në disa raste, ndonjëherë është më e përshtatshme të modifikoni drejtpërdrejt parametrat e gabuar dhe të dhënat kryesore në diskun e ngurtë. Zakonisht, kur kryeni operacione të ngjashme, në përgjithësi përdoret softueri i mjeteve WinHex.Në fakt, Bplandatarecovery siguron funksionin e redaktimit të sektorit, i cili gjithashtu mund të modifikojë drejtpërdrejt të dhënat në hard disk, kombinuar me funksionet e menaxhimit të ndarjes Bplandatarecovery, etj., Është më fleksibël se WinHe , Më i përshtatshëm.

Zgjidhni hard diskun ose ndarjen, klikoni në butonin e djathtë të miut, në menunë e shkurtoreve, zgjidhni "redaktimin e sektorit 16 sektor", siç tregohet më poshtë:

Tifoz Bplandatarecovery Redaktimi i zonës

Shkruani operacionin e redaktimit të sektorit dhe modifikoni drejtpërdrejt të dhënat e diskut të ngurtë

Përkatësisht, paneli i redaktimit të sektorit për ndarjen ose hard diskun do të shfaqet në të djathtë, si më poshtë Figura:

Paneli i redaktimit të sektorit Bplandatarecovery

Ndërfaqja dhe funksionimi i redaktimit të sektorit janë të ngjashme me WinHex, dhe funksionet janë gjithashtu afërsisht të njëjta, por të kombinuara me Bplandatarecovery të tjera Funksion, më fleksibël dhe i përshtatshëm për t’u përdorur.

5. Rimëkëmbja e RAID-it të serverit

Bplandatarecovery mbështet rimëkëmbjen e bastisit të serverit, përdoruesit mund të përdorin Bplandatarecovery për të riorganizuar Raid, dhe pastaj të rikuperojnë të dhënat, siç tregohet më poshtë:

Rimëkëmbja e RAID-it të serverit

menuja kryesore, mjetet e ngritura RAID virtuale

Bplandatarecovery vendosi RAID virtuale

Përdoruesit mund të shtojnë disqet e vështirë, të vendosin parametra të tillë si lloji RAID dhe të rivendosin të dhënat pas formimit të një RAID virtual.

Rimëkëmbja RAID është një operacion relativisht i përparuar.Përdoruesit që nuk janë të njohur me RAID mund të kontaktojnë ekipin e ekspertëve Bplandatarecovery për të udhëhequr nga distanca rimëkëmbjen RAID.

6. Rimëkëmbja e të dhënave të makinës virtuale

Makinat virtuale përdoren gjithnjë e më shumë.Si të përdorim Bplandatarecovery për të rikuperuar të dhënat e makinave virtuale? Ju mund të mendoni të instaloni Bplandatarecovery në një makinë virtuale dhe pastaj të rikuperoni të dhënat ...

Por nuk rekomandohet ta bëni këtë .Kjo metodë nuk është vetëm e rëndë, por ndonjëherë edhe e prirur ndaj problemeve të tjera. Metoda e thjeshtë dhe efikase është të ekzekutoni Bplandatarecovery në një kompjuter të vërtetë, dhe pastaj të ngarkoni skedarin e diskut të ngurtë të makinës virtuale.Pas ngarkimit, ju mund të rivendosni të dhënat në hard diskun virtual si hard diskun normal.Bplandatarecovery mbështet të gjitha formatet kryesore të diskut të ngurtë.

Si të ngarkoni hard diskun virtual: menunë kryesore, hapni skedarin virtual të diskut të ngurtë, siç tregohet më poshtë:

Përdorni Bplandatarecovery për të hapur diskun virtual

Pas ngarkimit të diskut të ngurtë virtual, mund të rikuperoni të dhënat si një hard disk normal

Shkarkoni Bplandatarecovery tani dhe provoni këtë mjet të fuqishëm të rivendosjes së të dhënave.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article