Your location:Data recovery software>Step>Hungarian>Az U lemez adatainak helyreállítása a fájl felülírása előtt

Latest News

Az U lemez adatainak helyreállítása a fájl felülírása előtt

Author:fsadmin

Views:

Hogyan lehet visszaállítani az U lemez adatait? Melyek a leggyakoribb módszerek?

Mielőtt a fájlt felülírnák, különféle módon helyreállíthatja. Melyek a leggyakoribb U disk adat-helyreállítási módszerek?

Első módszer: A legegyszerűbb és legközvetlenebb az adat-helyreállítási szoftver használata a helyreállításhoz. Manapság az adat-helyreállítási szoftverek műveletei viszonylag egyszerűek, az összetett műveleteket, amelyek valaha is elérhetetlenek voltak, egyszerű feladatokká alakítottuk, amelyek néhány egérkattintással elvégezhetők.

2. módszer: Az adatok manuális helyreállítása. A szakemberek elveszített fájlokat, partíciókat stb. Vesznek le az adatok hexadecimális szektorokban történő szerkesztésével. A hétköznapi felhasználók megvásárolhatnak adat-helyreállítási szolgáltatásokat, és hagyhatják, hogy a szakemberek segítsenek az adatok helyreállításában.

3. módszer: Keressen egy professzionális adat-visszaszerző céget. Ha az U-lemezen súlyos fizikai hiba jelentkezik, és az adat-helyreállítási szoftver nem tudja kezelni, megoldást találhat egy professzionális adat-helyreállítási ügynökségnél.

1. bemutató: Hogyan lehet helyreállítani az U disk által törölt és formázott elveszített adatokat?

Ez az oktatóanyag leírja, hogyan lehet a Bplandatarecovery szoftvert használni az U-lemezen véletlenül törölt vagy formázott fájlok visszanyerésére.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article