Your location:Data recovery software>Step>Hungarian>Hatékony helyreállítás az U disk fájltípus alapján

Latest News

Hatékony helyreállítás az U disk fájltípus alapján

Author:fsadmin

Views:

U lemezes adatok helyreállítása

Minden típus

Az adat helyreállítás fájltípusonként hatékony visszaállítási funkciót nyújt, amely hasznos a fájlok felülírásához Hatékonyan visszaállíthatja a fedezetlen fájlokat. A fájltípus szerint helyreállított fájlokat az "Összes típus" könyvtárba helyezik. Az ezzel a módszerrel helyreállított fájlokat számozzuk és típusuk szerint különféle mappákba helyezzük, például a Word dokumentumokat a doc és docx mappákba helyezzük.

A típus szerint helyreállított fájlok a szoftver adathordozójának alapos átvizsgálásának eredményei. Ha az elveszett fájlt az eredeti szerkezeti könyvtár szerint nem sikerült helyreállítani, akkor a felhasználónak ellenőriznie kell a "Az adatok", itt gyakran az utolsó életmentő szalma az U-lemez adatok helyreállításához!

A szkennelés előrehaladásának mentése

Időnként sok fájlt kell visszaállítani, és az elveszett fájlokat nem lehet teljes egészében helyreállítani egyszerre, a felhasználók menthetik a szkennelési folyamatot Így nem kell újból beolvasnia a következő beolvasás alkalmával, így időt takaríthat meg.

6. lépés: Ellenőrizze a helyreállítandó fájlokat, és hajtsa végre a helyreállítást

Miután megtalálta a helyreállítandó fájlokat, a felhasználó ellenőrizheti a helyreállítandó fájlokat. A "Következő gomb" másolja ezeket a fájlokat. A "Tovább" gombra kattintás után a felhasználó beállíthatja a fájlok tárolásának célmappáját, az alábbiak szerint:

Az U lemez adatainak helyreállítása

Beállítások A célmappa befejezése után továbbra is kattintson a "Tovább" gombra, és az adatok helyreállítása megkezdi az adatmásolási műveletet, ahogy az a következő ábrán látható:

U lemez adat helyreállítása

< p> Kattintson a „Mappa megnyitása” gombra a célmappa megnyitásához; a felhasználó láthatja a helyreállított fájlokat; kattintson a „Részletek” gombra az adatok másolásának tényleges helyzetéhez; kattintson az „Befejezés” gombra az idő befejezéséhez U lemezes adatok helyreállítási művelete.

Mint láthatja, az adat-helyreállítás varázsló stílusú működési felületet biztosít, a teljes adat-helyreállítási folyamat nagyon egyszerű, nem követeli meg a felhasználótól, hogy túl sok adat-helyreállítási tapasztalattal rendelkezzen, és a felhasználónak sem szükséges Sok alapvető számítógépes ismeret elsajátítása. Annak ellenére, hogy az USB lemez adatainak helyreállítása nagyon egyszerű, még mindig emlékeztetjük a felhasználók többségét, hogy az adatok helyreállítása még elvégzendő munka. A felhasználóknak óvatosnak kell lenniük az adatok napi működésében és feldolgozásában, és további adatmentéseket kell készíteniük a fontos adatokról az adatvesztés elkerülése érdekében.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article