Your location:Data recovery software>Step>Hungarian>Az U-lemez használat közben hirtelen eltűnt

Latest News

Az U-lemez használat közben hirtelen eltűnt

Author:fsadmin

Views:

Az U-lemez nem tudja megnyitni az adat-helyreállítási folyamatot

Az U-lemez használat közben hirtelen eltűnt, azt hiszem, sok felhasználó hasonló helyzetekben találkozott, akkor U Mi történt, amikor a lemezen lévő fájlok hirtelen eltűntek? Visszaállíthatók az USB-lemezen hiányzó fájlok? Az alábbiakban a szerkesztő beszél veled arról, hogyan lehet letölteni a fájlokat, amelyek hirtelen eltűntek az U lemezről.

Mi az oka annak, hogy miért hiányoznak az U-lemezen található fájlok?

A modern társadalomban az U lemez a leggyakoribb adattároló eszköz, az U lemez könnyű, könnyen hordozható, a plug and play sok esetben hasznos lehet. Az U-lemez ezen tulajdonságai miatt az U-lemeznek időnként némi problémája lehet. Például a közös U-lemez fájljainak hirtelen eltűnnek és eltűnnek. Csatlakoztassák az U-lemezt a számítógéphez. Az U-lemez megnyitása után van egy üres. A dokumentumok eltűntek. Ez a helyzet viszonylag gyakori, de a probléma oka nem tisztázott. Az itt található szerkesztő összefoglalja az Ön hivatkozása általánosabb okait.

A fájl rejtett: Ellenőrizze a számítógép U lemez tulajdonságait. Ha van adatfoglalási hely, de a fájl nem jelenik meg, akkor a fájl rejtett lehet.

Fájlvesztés: Az adatvesztésnek számos oka van, például törlés, formázás, számítógépes vírus stb. Ha úgy találja, hogy a fájl elveszett, azonnal állítsa le az írást, hogy elkerülje az elveszített adatok felülírását.

Az U lemez megsérült: az U lemez fizikai hibája van, például memória chip, fő vezérlő stb. sérült.

Hiányoznak az U lemezen található fájlok. Az első helyreállítási módszer: rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése

Ez a módszer rejtett fájlok visszakeresésére szolgál. Ha az U lemezen eltűnt fájlok nem rejtve vannak, kérjük, olvassa el a hiányzó fájlok letöltéséhez a 2. módszert; ez az oktatóanyag a Windows 10 rendszert használja. A rendszer többi Windows verziójának sajátos működése kissé eltérő lehet, de ugyanaz. Ez nem egy példa.

Az első lépés: csatlakoztassa az U lemezt a számítógéphez, majd kattintson duplán az "ez a számítógép" ikonra az asztalon a fájlkezelő megnyitásához.

2. lépés: Keresse meg az USB flash meghajtó meghajtó betűjét a fájlkezelőben, és kattintson duplán a meghajtó betűjére az USB flash meghajtó megnyitásához.

3. lépés: Kattintson a menüsor "Nézet" fülére, majd ellenőrizze a "Rejtett elemek" lehetőséget.

Az U-lemezen található fájlok hiányoznak. 2. helyreállítási módszer: Az U-lemezes adat-helyreállítási szoftver segítségével töltse le az elveszett fájlokat.

Ha a fájlok eltűntek az U-lemezen, és Ha nem rejtett, akkor véletlenül törölheti azt. Ebben az esetben megpróbálhatja adat-helyreállítási szoftvert használni a fájl helyreállításához. Akkor az U disk fájlja eltűnt, mi az adatmentő szoftver jobb?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article