Your location:Data recovery software>Step>Hungarian>Partíció-helyreállítási szoftver

Latest News

Partíció-helyreállítási szoftver

Author:fsadmin

Views:

3. Partíció-helyreállítás

A Bplandatarecovery használatának során észreveszi, hogy a Bplandatarecovery a partíció-helyreállítási funkcióval rendelkezik, az alábbiak szerint:

Az elveszett partíciók keresése

A partíció-helyreállítási művelet megadása

Ezután megjelenik az elveszített partíciók keresésére szolgáló opcióablak, az alább látható módon:

< p> Bplandatarecovery keresési partíció opció

Bizonyos esetekben nagyon kényelmes a partíció-helyreállítási funkció használata, a helyreállítási sebesség rendkívül gyors, és az eredeti lemez helyreállítható (a helyreállított adatoknak nincs további másolata) és így tovább.

A partíció helyreállítása azonban magasabb követelményeket támaszt a felhasználók számára, és ehhez bizonyos mértékben meg kell értenie az eredeti merevlemez-partíciót. A rendszerpartícióval kapcsolatban figyelmet kell fordítani a rendszer indítására és más kérdésekre. Ez a cikk nem lép tovább. Vita, az érdeklődő felhasználók megtekinthetik az online súgó dokumentumokat a Bplandatarecovery hivatalos webhelyén.

4. Kézi adat-helyreállítási szektor-szerkesztés

Professzionális adat-helyreállítási mérnökök számára, bár a Bplandatarecovery szoftver adat-helyreállítási funkciója már elég erős, Bizonyos esetekben azonban néha sokkal kényelmesebb a rossz paraméterek és a kulcs adatok közvetlen módosítása a merevlemezen. Általában, amikor hasonló műveleteket végeznek, általában a WinHex szoftvert használják, sőt, a Bplandatarecovery biztosítja az ágazati szerkesztési funkciót, amely közvetlenül módosíthatja a merevlemez adatait, a Bplandatarecovery partíciókezelés stb. Funkcióival kombinálva, rugalmasabb, mint a WinHe. , Kényelmesebb.

Válassza ki a merevlemezt vagy a partíciót, kattintson a jobb egérgombbal, a helyi menüben válassza az "16-szektoros szektor szerkesztés megnyitása" menüpontot, az alább látható módon:

Bplandatarecovery fan Zóna szerkesztése

Adja meg az ágazat szerkesztési műveletét, és közvetlenül szerkessze a merevlemez adatait.

Ennek megfelelően a partíció vagy a merevlemez szektor szerkesztési panele jobb oldalon jelenik meg, az alábbiak szerint: Ábra:

Bplandatarecovery szektor szerkesztő panel

Az ágazati szerkesztés felülete és működése hasonló a WinHex-hez, és a funkciók szintén nagyjából ugyanazok, de más Bplandatarecovery-vel kombinálva Funkcionális, rugalmasabb és kényelmesebb használni.

5. A kiszolgáló RAID helyreállítása

A Bplandatarecovery támogatja a Raid szerver helyreállítást, a felhasználók a Bplandatarecovery segítségével gyakorlatilag átszervezhetik a Raid szolgáltatást, majd visszaállíthatják az adatokat, az alábbiak szerint:

Szerver RAID helyreállítása

Főmenü, eszközök - virtuális RAID beállítása

A Bplandatarecovery virtuális RAID-t állított fel

A felhasználók hozzáadhatnak merevlemezeket, beállíthatnak paramétereket, például RAID-típust, és visszaállíthatják az adatokat a virtuális RAID létrehozása után.

A RAID helyreállítása viszonylag előrehaladott művelet: A RAID-t nem ismerő felhasználók kapcsolatba léphetnek a Bplandatarecovery szakértői csoporttal a RAID helyreállításának távvezérlésére.

6. A virtuális gépek adatainak helyreállítása

A virtuális gépeket egyre inkább használják: Hogyan lehet a Bplandatarecovery programot használni a virtuális gépek adatainak helyreállításához? Gondolhat egy Bplandatarecovery telepítésére egy virtuális gépen, majd az adatok helyreállítására ...

De nem ajánlott ezt megtenni: Ez a módszer nemcsak nehézkes, hanem néha más problémákra is hajlamos. Az egyszerű és hatékony módszer a Bplandatarecovery futtatása egy valódi számítógépen, majd a virtuális gép virtuális merevlemez-fájljának betöltése. A betöltés után a virtuális merevlemezen lévő adatok a normál merevlemezhez hasonlóan visszaállíthatók. A Bplandatarecovery az összes mainstream virtuális merevlemez-formátumot támogatja.

A virtuális merevlemez betöltése: a főmenüben, a merevlemezen nyissa meg a virtuális merevlemez fájlt, az alább látható módon:

A Bplandatarecovery segítségével nyissa meg a virtuális lemezt

A virtuális merevlemez betöltése után a normál merevlemezhez hasonlóan helyreállíthatja az adatokat.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article