Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Återställ U-diskdata innan filen skrivs över

Latest News

Återställ U-diskdata innan filen skrivs över

Author:fsadmin

Views:

Hur återställer du U-diskdata? Vilka är de vanliga metoderna?

Innan filen skrivs över kan den återställas på olika sätt. Vilka är de vanliga metoderna för återställning av U-diskdata?

Metod ett: Det enklaste och mest direkta är att använda datareprogramvara för att återställa. Idag är programvara för dataåtervinning relativt enkel och förvandlar komplexa operationer som en gång var ouppnåliga till enkla uppgifter som kan slutföras med några musklick.

Metod 2: Återställ data manuellt. Professionella hämtar förlorade filer, partitioner etc. genom att redigera data i hexadecimala sektorer. Vanliga användare kan köpa dataåterställningstjänster och låta proffs hjälpa dem att återställa data.

Metod 3: Hitta ett professionellt företag för dataåterställning. Om ett allvarligt fysiskt fel inträffar på U-disken och dataintervinningsprogramvaran inte kan hantera det, kan du hitta ett professionellt byrå för datainsamling för att hitta en lösning.

Handledning 1: Hur återställer jag den borttappade informationen som raderats och formaterats av U-disken?

Den här handboken beskriver hur du använder Bplandatarecovery-programvaran för att hämta filer som oavsiktligt har raderats eller formaterats på U-disken. Denna tutorial är också tillämplig i fallet där U-disken inte kan öppna och frågar om formatering.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article