Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Partitionåterställning efter Ghost-fel

Latest News

Partitionåterställning efter Ghost-fel

Author:fsadmin

Views:

2. Partitionåterställning efter Ghost-fel.

När du använder Ghost-programvara för att återställa systemet på grund av driftsfel återställs ibland felaktigt hela disken till en stor partition. För närvarande, med undantag för den nyligen återställda partitionen som är storleken på hela hårddisken (C-enhet), är de andra partitionerna borta. I detta fall måste du också använda metoden för att söka efter den förlorade partitionen. Skillnaden är att partitionstabellen för närvarande är logiskt intakt och felfri. Därför, när du söker i automatiskt läge, kommer Bplandatarecovery automatiskt att behålla den stora C-enheten som den hittar, och andra enheter kan inte hittas. Därför måste du använda "Avancerat läge" när du söker efter partitioner. Det är upp till användaren att bestämma vilken partition du behöver återställa. Alternativ för sökning är desamma som beskrivs i punkt 1 ovan.

Det bör noteras att Bplandatarecovery omedelbart rapporterar om upptäckten av den stora C-enheten efter felåterställning. Vid denna tidpunkt, välj inte "Reservera". Den automatiska metoden är densamma, du kan inte hitta andra partitioner som ska återställas. Du bör välja "Ignorera" (eller "Hoppa över") tills du hittar andra partitioner du vill återställa, och välj "Behåll" när filerna i partitionen är korrekta.

När sökningen är klar och D- och E-partitionerna som måste återställas hittas, är det en sak att notera när du sparar partitionstabellen. Om du kör Bplandatarecovery på ett nytt Windows-system efter oavsiktlig återhämtning kan systemets blå skärmkrasch eller andra onormala förhållanden dyka upp direkt efter att du har sparat partitionstabellen. Detta är normalt, eftersom den nya partitionstabellen efter att ha sparat partitionstabellen inte längre har C-drivenheten som används av operativsystemet, vilket innebär att åtgärden att spara partitionstabellen förstör det löpande systemet. Eftersom vårt syfte är att återställa data från andra enheter än C-enheten, och den aktuella C-enheten påverkar andra enheter, finns det inget sätt att behålla den. När systemet har förstörts måste du installera om operativsystemet, försök inte starta om, bara installera om systemet. Innan du installerar om systemet måste du skapa en ny C-enhet.Du kan använda Bplandatarecovery-programvaran för att skapa och aktivera det, eller så kan du skapa det genom systeminstallationsprogrammet. För närvarande måste vi uppmärksamma, måste skapa C-partition och installera systemet på denna partition, kan inte vara fel. Om du inte är säker kopierar du de återställda filerna till en annan hårddisk innan du sparar partitionstabellen och installerar sedan om systemet igen.

Återställningsgraden efter Ghost-fel är relaterad till filsystemtypen C-enhet. Om C-skivan är i FAT32-format, är återställningssuccesgraden för andra diskar mycket hög, eftersom FAT32 används i ordning från början till slut och i allmänhet förstör inte data från andra diskar. Om C-enheten är i NTFS-format är situationen mer komplicerad efter att C-enheten har återställts till hela hårddisken av misstag. Eftersom användningen av NTFS-partitioner inte är fixerad i ordning från början till slut, kan det skada data från andra diskar.

3. Partitionen är skadad.

Om partitionen inte går förlorad kan partitionen ses i "Min dator" eller "Diskhantering". Men när det visas som "Oformaterad" eller om det uppmanas att det måste formateras när det öppnas, visas partitionsattributet som "RAW" eller andra fall där inga filer kan ses, vilket indikerar att partitionen är skadad. I det här fallet måste du använda funktionen "Filåterställning efter fel format". Metoden är att först välja den partition som ska återställas och sedan klicka på "Återställ fil" -knappen i verktygsfältet, visa dialogrutan "Återställ fil", välj "Återställning av fil efter fel format" och välj filsystemtyp före format Du kan börja söka. Den sökta fillistan visas i huvudgränssnittet efter att sökningen är klar. Varje fil eller katalog har en kryssruta framför sig. Kontrollera filerna som måste återställas och klicka sedan på höger musknapp för att visa en meny för att kopiera filerna till andra partitioner. För detaljerade instruktioner, se programvaruhjälpdokumentet "File Data Recovery".

4. I en mer komplicerad situation försvinner partitionen och kan inte sökas.

Om du använder olika sökalternativ och inte kan hitta partitionen efter att partitionen har gått förlorad, betyder det att uppstartssektorn för partitionen har skadats, vilket gör det omöjligt att hitta partitionen exakt. I det här fallet, om du vill återställa data, kommer det att vara svårare att använda.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article