Your location:Data recovery software>Step>Swedish>U-disken försvann plötsligt under användning

Latest News

U-disken försvann plötsligt under användning

Author:fsadmin

Views:

U-disken kan inte öppna dataåterställningsprocessen

U-disken plötsligt försvann under användning, jag tror att många användare har stött på liknande situationer, då, U Vad hände när filerna på disken plötsligt försvann? Kan de filer som saknas på USB-disken återställas? Nedan kommer redaktören att prata med dig om hur du hämtar filerna som plötsligt försvann från U-disken.

Vilka är de vanliga orsakerna till att filerna på U-disken saknas?

I det moderna samhället är U-disken den vanligaste datalagringsenheten. U-disken är lätt, lätt att bära och plug and play kan vara användbart i många tillfällen och enheter. På grund av dessa egenskaper på U-disken har U-disken emellertid ibland några problem då och då. Till exempel försvinner filerna på den gemensamma U-disken plötsligt och försvinner. Anslut U-disken till datorn och öppna U-disken. Dokumenten är borta. Denna situation är relativt vanlig, men orsaken till detta problem är inte fast. Redaktören sammanfattar här några av de vanligaste orsakerna till din referens.

Filen är dold: Kontrollera U-skivans egenskaper i datorn. Om det finns data som rymmer utrymme, men filen visas inte, kan filen vara dold.

Filförlust: Det finns många orsaker till dataförlust, såsom borttagning, formatering, datavirus, etc. Om du upptäcker att filen går förlorad, stoppa skrivningen omedelbart för att undvika att skriva över förlorade data.

U-disken är trasig: U-disken har ett fysiskt fel, t.ex. minneschip, huvudkontroll, etc. skadad.

Filerna på U-disken saknas Återställningsmetod en: visa dolda filer, mappar och enheter

Den här metoden är lämplig för att hämta dolda filer Om filerna som försvann på U-disken inte är dolda, se Metod 2 för att hämta de saknade filerna. Denna handledning använder systemet Windows 10. Den specifika funktionen för andra Windows-versioner av systemet kan vara något annorlunda, men samma. Här är inte ett exempel.

Det första steget: anslut U-disken till datorn och dubbelklicka sedan på ikonen "den här datorn" på skrivbordet för att öppna filutforskaren.

Steg 2: Hitta enhetsbokstaven för USB-flashenheten i filutforskaren och dubbelklicka på enhetsbokstaven för att öppna USB-flashenheten.

Steg 3: Klicka på fliken "Visa" i menyraden och markera sedan alternativet "Dolda objekt".

Filerna på U-skivan saknas Återställningsmetod 2: Använd U-programvara för återställning av data för att hämta förlorade filer

Om filerna försvann från U-disken och Om det inte är doldt kan det raderas av misstag. I det här fallet kan du försöka använda dataåterställningsprogramvara för filåterställning. Då är filen med U-disken borta, vilken program för återhämtning av data är bättre?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article