Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Skanna hårddiskdata

Latest News

Skanna hårddiskdata

Author:fsadmin

Views:

Fyra, Skanna

Ställ in återställningsalternativ, klicka på "Start" -knappen, Bplandatarecovery-programvaran börjar skanna data på hårddisken eller partitionen, ett skanningsfönster dyker upp först , Som visas nedan:

Bplandatarecovery scan-fil

Scan-fönster, du kan pausa eller stoppa skanningen när som helst

I skanningsfönstret, "Sökte" betyder storleken på det lagringsutrymme som har sökts och dess procentandel av det totala sökutrymmet; "Antal filer" betyder antalet filer som har sökts. "Förfluten tid" betyder den tid som har skannats. Framstegsfältet nedan representerar grafiskt framstegen för sökningen.

De två nedre knapparna, "Paus" och "Stopp". Du kan pausa skanningen och sedan visa och förhandsgranska filerna som har skannats. Om alla filer som ska återställas har hittats och kan förhandsgranskas korrekt kan du stoppa skanningen; om de aktuella skanningsresultaten inte är tillfredsställande kan du fortsätta skanna.

Fem, se skanningsresultaten (1), katalogstrukturen

Pausa skanningen, visa skanningsresultaten, du kommer att upptäcka att partitionen, katalogträdfönstret till vänster , Blir följande:

Bplandatarecovery för att se skanningsresultaten

Scan D-partitionsskanningsresultat

Först, Namnet på D-partitionen, med ordet återställningsfil tillagt, indikerar att partitionen nu skannas för att återställa data.

Då är det en partition som skannas ut, vanligtvis är den första partitionen den nuvarande normala partitionen på hårddisken, parenteserna markeras som den aktuella partitionen, de nästa parterna skannas av Bplandatarecovery Partitioner, parenteser markeras som erkända. Det finns kataloghierarkier i den normala partitionen och den identifierade partitionen. När du har valt någon katalog kan du se information om fillistan i katalogen i filfönstret till höger.

Tips:

Ibland ser du mappar med namnet "föräldralösa filer" och ett frågetecken på mappikonen, dessa filer Filerna i mappen är de filer vars mappinformation har gått förlorad.

Slutligen är alla typer filerna som skannas enligt filtypen efter att ytterligare skanning av kända filtyper har kontrollerats i återställningsalternativen. På grund av den här skanningsmetoden kan filnamnet och kataloginformationen inte erhållas, så välj en filtyp så att du kommer att upptäcka att filnamnen som visas i filfönstret till höger alla är numeriska numeriska namn.

Sex, visa skanningsresultaten (2), filtrera filer

När du har pausat eller stoppat skanningsresultaten, välj en katalog, vanligtvis är filfönstret till höger som följer Bild:

Screeningfiler för Bplandatarecovery

Hur filtrerar du bort filerna som måste återställas i skanningsresultaten? Bplandatarecovery tillhandahåller följande metoder.

1. Använd jokertecken för att filtrera filer med specifika namn eller specifika tillägg, som visas nedan:

Filfilnamn för Bplandatarecovery

< p> 2. Kontrollera om du vill visa normala filer etc., begränsa filtrets omfattning, som visas nedan:

Bplandatarecovery filterfil

3, beroende på filstorlek, och skapa ändringar Åtkomsttid, filterfiler

Klicka på knappen Mer, filstorleken och tidsfilterobjekten visas, som visas nedan:

Bplandatarecovery filter återställda filer

7. Visa skanningsresultatet (3), förhandsgranska filen

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article