Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Vad är orsaken till att den mobila hårddisken inte kan öppnas? Hur återställs?

Latest News

Vad är orsaken till att den mobila hårddisken inte kan öppnas? Hur återställs?

Author:fsadmin

Views:

Vad ska jag göra om den mobila hårddisken inte kan öppnas? Det finns inget bättre sätt än detta

Vad händer när den mobila hårddisken inte öppnas? Vad händer om det finns viktig information på den mobila hårddisken? Det går inte att öppna den mobila hårddisken är ett mycket vanligt problem med dataförlust. Det finns inget behov av att vara nervös i sådana situationer. Därefter kommer redaktören att presentera i detalj hur hantera problemet med den mobila hårddisken som inte öppnas.

Följande är en grafisk handledning som använder Bplandatarecovery för att återställa mobila hårddiskdata:

Förberedelsesverktyg:

1, dator och Mobil hårddisk väntar på dataåterställning

2. Mobil hårddiskdataåterställningsprogram Bplandatarecovery

Starta återställning

Steg 1: Öppna den officiella webbplatsen för Bplandatarecovery och ladda ner den kostnadsfria provversionen av Bplandatarecovery. När du har laddat ner programvaran, packa upp den för att köra programvaran.

Som visas nedan behöver du inte installera programvaran. Dubbelklicka på Bplandatarecovery för att köra programmet för att öppna programvaran.

Den mobila hårddisken kan inte öppnas

Steg 2: Hitta och välj den partition som inte kan öppnas på den mobila hårddisken i programvaran och klicka sedan på höger sida av programvaran Fliken "Bläddra i filer", kolla om du kan se data på den mobila hårddisken.

För det fall där partitionsskadorna inte är allvarliga kan Bplandatarecovery se data direkt utan att öppna en komplicerad skanning, som visas i figuren nedan. Om data förhandsvisas normalt, kopierar du och sparar filen på en annan disk för att slutföra datahämtningen för hårddisken på mobilen.

Den mobila hårddisken öppnas inte

För den skadade NTFS-partitionen kan du också prova funktionen "Smart Load Current Partition", som visas i figuren nedan : Välj den partition som inte kan öppnas och klicka sedan på Verktyg> Smart Load Current Partition. Denna funktion är utformad för NTFS-partitioner som inte kan öppnas, och kan också direkt lista data utan den komplicerade skanningsprocessen. Om denna funktion inte är tillämplig krävs steg 3.

Den mobila hårddisken öppnas inte

Steg 3: Använd funktionen "Återställ fil" för att skanna.

Välj partitionen för den förlorade informationen i Bplandatarecovery och klicka sedan på knappen "Återställ fil" i verktygsfältet.

Den flyttbara hårddisken kan inte öppnas

I popup-fönstret klickar du på "Start" -knappen för att låta programvaran starta en fullständig genomsökning av den valda partitionen. Under skanningsprocessen kommer programvaran att lista de data som hittas i realtid, så att om de erforderliga filerna hittas, kan skanningen avslutas i förväg, vilket är mycket bekvämt och sparar tid.

Den mobila hårddisken öppnas inte

Steg 4: Förhandsgranska filen.

Dubbelklicka på en fil i skanningsresultatet, du kan öppna förhandsgranskningsfönstret och se filinnehållet, som visas i följande figur, programvaran förhandsgranskar bildfilen. Om förhandsgranskningen av filen är normal betyder det att filen inte är skadad och kan återställas normalt.

Den mobila hårddisken kan inte öppnas

Steg fem: Kopiera filerna för att slutföra datahämtningsprocessen för den mobila hårddisken.

Hitta och välj de data som ska återställas från de listade filerna, högerklicka sedan och klicka på alternativet "Kopiera till specifik mapp".

Den mobila hårddisken öppnas inte

Steg 6: När filkopian är klar öppnar du målmappen för att se om filerna återställs normalt.

Se till att filerna är tillbaka till normala. Du kan prova följande metoder för att reparera denna oöppningsbara partition.

Hur fixar du den flyttbara hårddisken?

Mobila hårddiskar är otillgängliga, oöppningsbara och ber om formatering, främst för att filsystemet är skadat. I det här fallet är den enklaste lösningen att formatera. Formateringsprocessen skapar ett nytt filsystem. Efter formatering kan partitionen öppnas normalt.

Obs! Formatering orsakar dataförlust. Bekräfta att data har säkerhetskopierats eller återställts innan formateringen.

Steg 1: Öppna filhanteraren, högerklicka på partitionen som inte kan öppnas och välj sedan alternativet "Format", som visas i följande bild.

Den flyttbara hårddisken öppnas inte

Steg 2: Välj filsystemtyp, formateringsmetod, volymetikett etc. i popup-fönstret och klicka sedan på " Start-knappen.

Påminnelse: Om Windows inte kan slutföra formatet betyder det att disken inte kan läsas och skrivas normalt, vilket innebär att det kan finnas dåliga sektorer. I det här fallet kan du försöka använda Bplandatarecovery för att upptäcka och reparera dåliga sektorer.

Varför kan inte den mobila hårddisken öppnas?

Det finns många orsaker till att den mobila hårddisken inte kan öppnas. Här är bara några av de vanligaste orsakerna. Jag hoppas hjälpa dig att undvika sådana problem.

Felaktig insättning och borttagning av den mobila hårddisken: Du klickade inte på Safe Delete innan du tar bort den mobila hårddisken. Att ta bort den mobila hårddisken medan systemet läser och skriver är mycket troligt att orsaka filsystemförvirring.

Otillräcklig strömförsörjning till USB-gränssnittet: Om strömförsörjningen till USB-porten är otillräcklig fungerar den mobila hårddisken inte ordentligt, vilket resulterar i instabil dataläsning och skrivning.

Dåliga sektorer på disken: Dåliga sektorer kan orsaka problem som att data inte kan läsas och skrivas normalt, partitioner kan inte öppnas, systemet kraschar, datorn fryser och hårddisken kan inte identifieras.

Ändra storlek på partitionsavbrott: Processen för att ändra storlek på partition tvingas att avbrytas, vilket kan orsaka skada på filsystemets struktur.

Virus förstörelse.

Sammanfattning

Lösningen på problemet att den mobila hårddisken inte kan öppnas introduceras här. Om du stöter på liknande problem kan vänner hänvisa till ovanstående metoder. Utför dataåterställning på den mobila hårddisken hemma och reparera den skadade partitionen. Jag hoppas att denna handledning är till nytta för alla. För mer spännande handledning kan du följa Bplandatarecoverys officiella webbplats. I händelse av obotlig dataåterställning, vänligen kontakta kundtjänst online i tid.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article