Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Mobil hårddisk kan inte öppnas

Latest News

Mobil hårddisk kan inte öppnas

Author:fsadmin

Views:

Symtom på flyttbara hårddiskar

Mobila hårddiskar är en av de mest populära datalagringsenheterna. Jämfört med U-diskar har mobila hårddiskar större lagringsutrymme, mer stabil och pålitlig. Mobila hårddiskar används ofta för att lagra eller överföra data i arbete, studier och vardag. Uppgifterna som lagras på den mobila hårddisken är emellertid inte helt säkra, till exempel när användare använder den mobila hårddisken stöter de ofta på öppna situationer. Anslut den mobila hårddisken till datorn, öppna filutforskaren eller hårddisken, du kan se enhetsbokstaven på den mobila hårddisken, men när du dubbelklickar för att öppna den mobila hårddisken kommer du att upptäcka att den inte kan öppnas och ett felmeddelande visas. De vanliga felmeddelandena är enligt följande:

Disken i enhet H är inte formaterad. Vill du formatera det nu?

Plats är inte tillgänglig. Kan inte komma åt G: \. Filen eller katalogen är skadad och oläslig.

Du måste formatera skivan i enhet E:. Vill du formatera det?

Det går inte att komma åt F: \. Datafel (cyklisk redundanskontroll).

Det går inte att komma åt J: \. Denna volym innehåller inte ett erkänt filsystem. Se till att alla begärda filsystemdrivrutiner laddas och att volymen inte är skadad.

Om du dessutom öppnar skivhanteringen (högerklicka på ikonen "denna dator" -hantering-diskhantering) kan du se att filsystemet blir RAW-format, kan skivstatus bli "uninitialiserad" . När partitionen inte kan öppnas och inte kan nås, tror jag att många användare kommer att vara mycket oroliga eftersom uppgifterna på den mobila hårddisken inte har kopierats ut. I själva verket för närvarande, så länge du inte fungerar slumpmässigt, till exempel formatering, kan problemet att den mobila hårddisken inte kan öppnas repareras på ett icke-förstörande sätt.

Hur återställer jag data när den mobila hårddisken inte kan öppnas?

Hur återställer jag data när mobil hårddisk, U-disk, hårddisk etc. inte kan öppnas och inte kan nås? Det verkar för närvarande som det finns två alternativ: använd dataintervinningsprogramvara för återhämtning eller köpa dataråterställningstjänster. Redaktörens förslag här är:

Du kan först använda datareprogramvaran för att försöka återställa den själv, eftersom vissa dataåtervinningsprogram är kraftfulla och enkla att använda, även Xiaobai-användare kan komplettera den mobila hårddisken oberoende. Dataåterställning och återhämtningseffekten är mycket bra.

Programvaran för återhämtning av data är inte idealisk eller dataförlusten är mycket komplicerad. Till exempel, RAID-dataåterhämtning, kan du överväga dataåtervinningsrelaterade tjänster, till exempel Bplandatarecovery-fjärrdataåterställning.

Så vilken är bättre för mjukvara för återhämtning av data för hårddisken? Idag rekommenderar jag att du använder den kostnadsfria provversionen av Bplandatarecovery dataråterställningsprogramvara. Bplandatarecovery har riktade lösningar på olika vanliga dataförlustsituationer.Den kraftfulla filskanningsprocessen kan utföra fullständig djupskanning och analys av lagringsenheter och stöder NTFS, FAT32, FAT16, FAT12, exFAT, EXT2, EXT3 , EXT4 och andra filsystem. Skanningsresultaten för provversionen av Bplandatarecovery och den registrerade versionen är desamma, och den kostnadsfria provversionen kan fullt ut förstå det slutliga återställningsresultatet.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article