Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Felformat verktyg för återställning av filer

Latest News

Felformat verktyg för återställning av filer

Author:fsadmin

Views:

Som ett vanligt använt filåterställningsverktyg förenklar Bplandatarecovery återställningsprocessen kontinuerligt, vilket gör att Xiaobai-användare kan behärska det väsentliga på kort tid. Låt oss nu presentera i detalj hur man använder Bplandatarecovery för att utföra oavsiktlig radering, formatering och filåterställningsprocess där partition inte kan öppnas. Denna handledning använder den kostnadsfria provversionen av Bplandatarecovery som laddats ner från den officiella webbplatsen.Den specifika återställningsprocessen är som följer:

Steg 1: Kör Bplandatarecovery-programvara.

När programvaran har laddats ner är det ett komprimerat paket. Du måste dekomprimera det för att köra programvaran. Dubbelklicka på Bplandatarecovery-applikationen för att öppna programvaran. Om du inte packar upp fungerar inte programvarans funktioner korrekt.

Programvara för återställning av filer

Steg 2: Välj den partition där filen måste återställas och klicka sedan på knappen "Återställ fil" i verktygsfältet.

Först kan skivorna som behöver bestämma den saknade informationen visas i programvaran. Om disken inte visas i programvaran kan du försöka ansluta den igen; om den fortfarande inte känner igen är det troligt att disken har ett fysiskt fel, då kan inte programvaran återställas, och du måste kontakta den onlinekundtjänsten för en lösning.

Programvara för återställning av filer

Steg 3: Klicka på "Start" för att starta skanning och analys.

För återställningsalternativ rekommenderar Xiaobian att skanna enligt programmets standardinställningar, eftersom standardinställningarna är det optimala skanningsschemat efter omfattande analys av programvaran, vilket kan säkerställa att de flesta fall är optimala. Återställningseffekt.

Programvara för återställning av filer

Steg 4: Förhandsgranska de förlorade filerna.

Användare kan förhandsgranska data som visas i skanningsresultaten när som helst. Välj en fil till höger om programvaran, du kan visa miniatyrbilden för filen under programvaran; om du dubbelklickar på filen kan du öppna filförhandsgranskningsfönstret som visas i figuren nedan. Nu kan du se hela filinnehållet. Genom att förhandsgranska filen kan du hitta den fil som måste återställas exakt och kontrollera om filen är skadad.

Programvara för återställning av filer

Steg fem: Kopiera filer.

Om du vill slutföra filåterställningen måste du kopiera data i skanningsresultatet först. Kontrollera filerna eller mapparna som måste återställas, högerklicka och välj "Kopiera till specifik mapp", som visas i figuren nedan. Därefter dyker programvaran upp ett fönster för användaren att ställa in måldisken för att spara de återställda filerna. När filkopian är klar är återställningsprocessen slut.

Programvara för återställning av filer

Vanliga frågor för program för återställning av filer

Finns det en kostnadsfri testversion av programvaran för dataåterställning? Kan jag prova det innan jag köper?

Innan du köper programvaran kan du prova alla programvarans funktioner gratis. Den kostnadsfria provversionen kan skanna förlorade data som den registrerade versionen och sedan genom att förhandsgranska filen kan du bedöma om filen kan återställas normalt. Därför, innan du köper, kan du fullt ut förstå graden av dataåterställning.

Kan filerna som visas i skanningsresultatet kopieras till den partition där data återställs?

Nej Den återställda informationen måste kopieras till andra skivor för att förhindra att data skrivs över. Och innan data återhämtas är det förbjudet att skriva data till disken eller partitionen där data går förlorade.

Bplandatarecovery har släppt en ny version, kan jag uppdatera den gratis?

Ja. Ladda bara ner den senaste versionen från webbplatsen Bplandatarecovery.

Förhandsvisningen av data i skanningsresultatet misslyckades, vad hände? Kan filerna återställas?

De möjliga orsakerna till felförhandsvisning är: filen är skadad och filen stöder inte förhandsgranskning. Du kan ta en skärmdump eller ta en bild av felmeddelandet och sedan skicka den till online-kundservice för att avgöra om filen kan återställas normalt.

Sammanfattning

Ovanstående introduktion handlar om filåterställningsprogramvaran och hur man utför en oavsiktlig radering och formaterad filåterställning. Jag kommer att möta dataförlust i framtiden. Problem, du kan återställa data på ett ordnat sätt. Programvaran för återhämtning av data har kraftfulla funktioner och goda återställningseffekter, men det betyder inte att du kan hämta de förlorade filerna 100% när som helst.Därför, om du upptäcker att filerna går förlorade, bör du stoppa alla skrivoperationer omedelbart för att förhindra att de förlorade filerna förstörs. Dessutom påminner redaktören alla att även om filåterställning är enkel, viktiga data fortfarande bör säkerhetskopieras. Slutligen, om du har några problem i processen för att återställa data, kan du kontrollera andra självstudier på Bplandatarecovery officiella webbplats eller kontakta kundtjänst online.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article