Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Återställning av viktiga filer raderas av misstag

Latest News

Återställning av viktiga filer raderas av misstag

Author:fsadmin

Views:

Vad ska jag göra om viktiga filer raderas av misstag eller formateras? Så många återställningsprogramvara, vilken är lätt att använda? Hur använder jag filversionsprogramvara för att hämta förlorade data? Idag kommer redaktören att prata med dig om filåterställningsprogrammet, och de som vill återställa data bör läsa den noggrant. Hela artikeln är torr.

Vilken filåterställningsprogramvara är bättre? Gratis testversion nedladdning

Programvara för återhämtning av filer är en mycket vanlig verktygsprogramvara som kan användas för att hämta filer som har gått förlorade på grund av borttagning, formatering, partitionsförlust, RAW-partition, virusskada etc. För användare vars motståndare har tappat data är sådan återställningsprogramvara det sista livräddande halm. I det dagliga arbetet och livet är datorer, mobiltelefoner och andra enheter redan nödvändiga verktyg, och de olika filerna som lagras på dessa enheter är inte viktigare för användarna. Dessa filer riskerar emellertid att gå förlorade när som helst. Till exempel kan oavsiktligt strömavbrott på datorn, systemkrasch, oavsiktlig radering, formatering, datavirus, partitionsskada och hårddiskfel orsaka filförlust. För att återställa förlorade filer måste vi lära oss att använda dataåterställningsverktyg för att hämta önskade filer.

Vilken filåterställningsprogramvara är bättre? För närvarande finns det olika filåterställningsprogramvara på marknaden. Xiaobian har testat flera vanliga programvara och filfria och spruckna versioner av filåterställningsprogram en efter en och fann att återhämtningseffekterna är ojämna. Här påminner redaktören alla att vara försiktiga när de väljer en återställningsprogramvara. För det första väljer du äkta programvara för att undvika sekundär skada på data orsakad av virus- eller programinstabilitet. För det andra kan du använda gratis programvara för att testa återhämtningseffekten och se till att filen kan återställas normalt innan du köper.

Efter en omfattande utvärdering, rekommenderade redaktören Bplandatarecovery dataråterställning och partitionshanteringsprogram! Denna programvara är full av funktioner, inklusive diskhantering, dataåterställning, säkerhetskopiering, systemmigrering, sektorredigering och så vidare. Men jag testade bara funktionen för filåterställning. Användare som är intresserade av andra funktioner kan prova det själva. När det gäller filåterställning ger programvaran ett tillfredsställande svar. Programvaran stöder formatering, radering, partitionsskada, virus och andra förlorade filer och är kompatibel med olika datalagringsenheter, till exempel hårddiskar, mobila hårddiskar, U-diskar, Minneskort, virtuell disk, RAID, dynamisk disk, etc. Vid återställning av filer finns det inga begränsningar för filtyper, det vill säga så länge de saknade filerna inte skadas eller skrivs över finns det hopp om att filerna kommer att återställas korrekt. Även om det är ett program för dataåterhämtning som används under Windows-system, kan Bplandatarecovery för EXT2, EXT3 och EXT4 filpartitioner också utföra läs- och skrivoperationer, filåterställning och partitionsåterhämtning.

Hur använder jag programvara för återställning av filer? Filåterställningsprocess efter oavsiktlig radering eller formatering

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article