Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Kan inte öppna partitionen, föreslå formatering av hur du återställer filer

Latest News

Kan inte öppna partitionen, föreslå formatering av hur du återställer filer

Author:fsadmin

Views:

Tutorial för filåterställning 2: Partitionen kan inte öppnas och frågar hur man återställer filer efter formatering?

Det går inte att öppna partitionen är ett av de vanligaste problem med dataförlust. Partitionen blir RAW och kan inte öppnas. Vanligtvis är partitionen skadad, men filerna inuti går inte förlorade. Dubbelklicka på partitionen i resurshanteraren och systemåterställningen ber om ett felmeddelande Vanliga felmeddelanden är:

Otillgängliga. Filen eller katalogen är skadad och oläsbar

Du måste formatera den innan du använder skivan i enheten. Vill du formatera det?

Disken i enheten är inte formaterad. Vill du formatera det nu?

Otillgänglig. Denna volym innehåller inte ett erkänt filsystem. Se till att alla begärda filsystemdrivrutiner laddas och att volymen inte är skadad.

Otillgänglig. Parameterfel

I sådana fall bör du stänga felmeddelandefönstret direkt och inte formatera partitionen i panik. Formateringsoperationen påverkar ofta den slutliga återställningseffekten och kan allvarligt orsaka att data inte kan återställas enligt den ursprungliga katalogstrukturen. Låt oss nu titta på hur du återställer förlorade filer från partier som inte kan öppnas.

Det första steget: kör Bplandatarecovery-programvaran, välj den otillgängliga partitionen och klicka sedan på fliken "Bläddra i filer", som visas nedan.

I vissa fall kan de förlorade filerna visas direkt i programvaran. Om du kan se filerna, kopiera filerna direkt för att slutföra återställningsprocessen. Om du inte kan se informationen, fortsätt.

File Recovery

Dessutom, om partitionen är i NTFS-format innan den skadas, kan du också prova funktionen "Smart Load Current Partition", eftersom det finns många fall , Denna funktion kan direkt lista de saknade filerna enligt den ursprungliga katalogstrukturen, och laddningsprocessen är mycket snabb. Om informationen kan listas direkt kopierar du bara de nödvändiga filerna.

File Recovery

Steg 2: Välj den partition som uppmanas att formatera i Bplandatarecovery-programvaran och klicka sedan på "Recover File" -knappen, som visas nedan:

File Recovery

Steg 3: Välj alternativet "Complete Recovery" och klicka sedan på "Start" -knappen.

Om partitionen är allvarligt skadad, rekommenderas att du också kontrollerar alternativet "Ytterligare skanning av kända filtyper" så att programvaran utför en djup skanning för att återställa så många filer som möjligt.

Filåterställning

Steg fyra: Förhandsgranska och återställa filer.

Förhandsgranska filen för att hitta filen du vill återställa, kopiera sedan filen till en annan partition för att slutföra återställningen.

Återställning av filer

Sammanfattning

Hur återställer jag förlorade filer? Enligt ovanstående metod kan du enkelt återställa förlorade filer som radering, formatering och öppning av partitioner. Oavsett om det är en datorhårddisk, mobil hårddisk, U-skiva eller minneskort, kan du återställa de förlorade fildata enligt metoden i denna tutorial. Även om att återställa förlorade filer är relativt enkelt, måste du fortfarande säkerhetskopiera dina data i tid för att undvika dataförlust. För mer information om återhämtning av data och säkerhetskopiering av data, kontrollera onlinehandledningen eller kontakta kundtjänst online.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article