Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Hur man återställer raderade bilder

Latest News

Hur man återställer raderade bilder

Author:fsadmin

Views:

Hur återställer jag raderade bilder?

Foton är mycket vanliga och viktiga filer, vad ska jag göra om jag av misstag tar bort viktiga fotofiler? I dagens artikel introducerar redaktören två enkla metoder som hjälper dig att enkelt hämta foton som av misstag raderades på din dator, SD-kort och mobiltelefon.

Om att återställa raderade bilder

Oavsett om det är på jobbet eller i livet, foton spelar en mycket viktig roll, det spelar in alla typer av viktiga för oss ögonblick. Med teknikens utveckling har fotografering blivit mycket enkelt och intressant, som att dela foton med släktingar och vänner, ladda upp dem till sociala plattformar, etc. Alla kommer att ha många foton lagrade på datorn eller mobiltelefonen, och användare som ofta hanterar foton kan ha haft upplevelsen av att radera foton av misstag. Vad ska vi göra i detta fall? Svaret är naturligtvis att återställa bilderna.

Kan de borttagna fotona återställas? Du kan! Radering markerar helt enkelt det ockuperade diskutrymmet som "fritt" och raderar inte data helt. På detta sätt frigörs diskutrymmet och det lediga utrymmet i systemet kan ses att bli större och andra data kan använda detta utrymme. Om du fortsätter att lagra data efter att filen har tagits bort kan det hålla hårddiskutrymmet och skriva över de raderade uppgifterna. Enkelt uttryckt, efter att fotot av misstag raderats tills det har skrivits över, kan det förlorade fotot återvinnas! Om du vill återställa raderade foton bör du stoppa alla skrivoperationer omedelbart! Följ sedan stegen nedan för att återhämta dig.

Instruktion för återställning av foton 1: Hur återställer du foton på hårddisk och SD-kort som raderats av misstag?

Påminn dig om att innan den faktiska återställningen kan du först kontrollera om det finns nödvändiga filer i datorns papperskorg. När vi tar bort filer från den lokala hårddisken kommer filerna att läggas i papperskorgen. Om data kan återställas från papperskorgen krävs inga ytterligare åtgärder.

Återställa raderade foton

Steg 1: Anslut telefonen med de förlorade fotona till datorn och rota sedan telefonen för att få root-behörigheter.

Steg 2: Installera och köra mjukvaran för återhämtning av datadata på datorn, välj sedan lagringsenheten för förlorad data och klicka på "Nästa" -knappen för att börja skanna.

Återställ raderade bilder

Steg 3: Förhandsgranska och spara fotona.

Efter skanning kan du förhandsgranska data i programvaran för att avgöra om de fotofiler du behöver kan återställas korrekt. När du har bekräftat att det inte finns några problem med återställningsresultaten kan du köpa och registrera programvaran och sedan kopiera filerna du vill återställa till datorn.

Återställa raderade foton

Vanliga frågor om fotogendragning

1. Hur återställer jag raderade bilder från Apple iPhone?

Apple mobiltelefonfoton raderas, du kan försöka återställa foton från säkerhetskopian först; om det inte finns någon säkerhetskopiering kan du använda dataråterställningsprogramvara för att återställa:

Mobiltelefonen Anslut till datorn, installera iOS-versionen av programvaran iOS-version i datorn.

Använd återställningsprogramvaran för att skanna telefonen.

Förhandsgranska och återställa förlorade foton.

2. Vilken program för återhämtning av foton är bättre?

Det finns för närvarande många program för programåterställning på marknaden, men kvaliteten på programvaran är ojämn, hur kan man bedöma vilken återställningsprogramvara som är bra? Enkelt uttryckt, välj stjärnaprodukter av kända märken, teknik och restaureringskvalitet för dessa produkter garanteras. Sedan finns det faktiska försöket. Genom att prova olika programvara för att jämföra återställningseffekterna kan du välja den som passar dig. Redaktören rekommenderar här Bplandatarecovery-program för återhämtning av data, som har en hög återhämtningseffekt och är lätt att använda.

3. De återställda fotona kan inte öppnas efter visning, vad händer?

Återställda foton kan inte öppnas. De möjliga orsakerna är: fotona har skadats. Exempelvis inträffar en skrivoperation efter att data går förlorade och förlorade data förstörs; det kan också vara att återställningsmetoden är fel. . I detta fall, vänligen kontakta Bplandatarecovery tekniska team i tid för att hjälpa till att analysera orsaken och formulera en lösning.

Slutsats

Hur återställer jag raderade fotofiler? Ovanstående är den mest använda återvinningsmetoden. Jag hoppas att genom ovanstående metoder kan du hjälpa dig att hämta borttagna foton, videor, ljud, dokument och annan information från olika enheter. Slutligen påminner redaktören dig om att viktiga filer bör säkerhetskopieras i tid för att undvika problem med att förlora mycket data.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article