Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Förhandsgranska skanningen raderade U-diskdata

Latest News

Förhandsgranska skanningen raderade U-diskdata

Author:fsadmin

Views:

Hur återställer du U-diskdata

Steg 3: Förhandsgranska data i skanningsresultaten och hitta önskade filer.

Dubbelklicka på filen eller högerklicka och välj "Förhandsgranska" för att öppna filen och visa hela filinnehållet. På detta sätt kan du exakt bestämma om filen kan återställas normalt.

Hur återställer du U-skivadata

Det fjärde steget: kopiera data i skanningsresultaten till andra partitioner för att slutföra U-återställningsprocessen.

Återhämtning av U-diskdata FAQ

1. U-disken kan inte öppnas och den uppmanas att den inte är formaterad, hur återställer du U-diskdata?

Det går inte att öppna U-disken som uppmanas att den inte är formaterad, vilket indikerar att partitionen på U-disken är skadad. Om data på U-disken är mycket viktiga, utför inte formatoperationen, bör du omedelbart använda "återställningsfilen" -funktionen för Bplandatarecovery-programvaran för att skanna U-disken och sedan återställa de hittade data till andra diskar.

2. Det finns ett virus på U-disken, kan data återställas?

Efter ett virus på U-disken kan du använda datareprogramvara för att försöka återställa de förlorade filerna. Använd Bplandatarecovery för att utföra en fullständig diskskanning av U-disken och använd sedan filförhandsgranskningen för att avgöra om filen kan återställas normalt.

3. När U-diskfilen har tagits bort finns det ingen papperskorg, hur återställer du filen?

Filerna som raderas från U-disken läggs inte i papperskorgen utan raderas direkt. De raderade filerna kan emellertid hämtas via dataintervinningsprogramvaran: kör Bplandatarecovery-programvara> Använd "återställningsfiler" -funktionen för att skanna U-disken> förhandsgranska och återställa de nödvändiga filerna.

Sammanfattning

Ovanstående handlar om hur du återställer data på U-disken. Om det går att förlora data på U-disken måste du först hålla dig lugn och vara uppmärksam Skriv inte data till U-disken för att inte orsaka sekundär skada på data, följ sedan ovanstående handledning för att utföra återställning av U-diskdata. Slutligen påminner redaktören alla att viktiga data måste komma ihåg för att göra fler säkerhetskopior.

Det första steget: anslut U-disken som måste återställa data till datorn och öppna sedan Bplandatarecovery-programvaran.

Steg 2: Välj U-disken i Bplandatarecovery och klicka sedan på knappen "Återställ fil".

Hur återställer du U-diskdata

Steg 3: Klicka på "Start" -knappen för att börja skanna U-disken. Normalt tar det bara några minuter att skanna U-disken och vänta tålmodigt tills skanningen är klar.

Hur du återställer U-diskdata

Det fjärde steget: förhandsgranska den förlorade filen och kontrollera filåterställningseffekten.

Det du ser är vad du får, programvaran ändrar inte skanningsresultaten, det vill säga skanningsresultaten är de slutliga återställningsresultaten. Bilder, videor, ljud, dokument, textfiler etc. kan dubbelklickas för att öppna. Om filen kan förhandsgranskas normalt som visas nedan betyder det att filen inte är skadad och kan återställas normalt.

Hur återställer du U-diskdata

Steg 5: Kopiera filerna som ska återställas till andra diskar för att slutföra U-diskåterställning.

Filerna i skanningsresultaten måste kopieras ut för att slutföra återställningsprocessen. Obs! Kopiera inte data till USB-enheten där data återställs.

Hur återställer du U-diskdata

Handledning 2: Hur återställer du data om U-disken är trasig?

Vad ska jag göra om filerna på U-disken är skadade? U-disken är trasig, kan data i den exporteras? Huruvida USB-skivan är trasig kan återställa data, beror främst på skadegrad på USB-disken. Om U-skivan endast skadas på en logisk nivå eller ett litet fysiskt fel kan data inuti exporteras med hjälp av programvara för dataåterställning. Om U-disken skadas väldigt allvarligt, till exempel om datorn inte kan upptäcka U-disken, fungerar inte datåterställningsprogramvaran. För närvarande måste du hitta ett professionellt dataräkringsbyrå för att återställa data. Så här använder du Bplandatarecovery för att återställa data när U-disken är trasig.

Det första steget: öppna programvaran Bplandatarecovery och kontrollera om U-disken kan identifieras av programvaran.

Hur återställer du U-diskdata

Steg 2: Välj U-disken som behöver återställa data och klicka sedan på knappen "Återställ fil" ovanför programvaran. Efter det ser du följande fönster för att återställa filer: Klicka på "Start" -knappen för att börja skanna U-disken.

Påminnelse: Om programvaran inte kan slutföra skanningen, till exempel efter skanning till en viss position, kommer den att fastna och inte kunna fortsätta skanna. För närvarande kan du överväga att göra en bild av U-disken och sedan skanna bildfilen Återställ data. Hur gör jag en spegelbild av U-disken? Se handledning: Sector Copy

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article